Denizli pantolon deneyen kadına taciz iddiası

ASAYİŞ 26.04.2019 - 17:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli pantolon deneyen kadına taciz iddiası

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir giyim mağazasında, bir müşteriyi pantolon denediği sırada taciz ettiği iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.      Edinilen bilgiye göre olay, 15 Mayıs Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde saat 12 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, bulvar üzerinde bulunan bir giyim mağazasına alışveriş yapmak için giren E.P. isimli kadın, mağaza çalışanı E.Y.’nin kendisini pantolon denemek için girdiği kabinde taciz ettiği gerekçesiyle polisten yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, E.Y. isimli şüpheliyi gözaltına alarak polis merkezine götürdü. E.P. isimli kadın da ifade vermek üzere polis merkezine gitti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.    

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir giyim mağazasında, bir müşteriyi pantolon denediği sırada taciz ettiği iddia edilen şüpheli gözaltına alındı. 

 

 

Edinilen bilgiye göre olay, 15 Mayıs Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde saat 12 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, bulvar üzerinde bulunan bir giyim mağazasına alışveriş yapmak için giren E.P. isimli kadın, mağaza çalışanı E.Y.’nin kendisini pantolon denemek için girdiği kabinde taciz ettiği gerekçesiyle polisten yardım istedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, E.Y. isimli şüpheliyi gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

E.P. isimli kadın da ifade vermek üzere polis merkezine gitti.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.