Denizli PAÜ'de Bugün 17 Nisan Bahar Etkinlikleri

DENİZLİ 17.04.2019 - 13:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli PAÜ'de Bugün 17 Nisan Bahar Etkinlikleri

Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde (PAÜ) düzenlenen bahar etkinlikleri, görkemli bir törenle başladı. Bugün 17 Nisan Çarşamba günü etkinlikleri ise birbirinden eğlenceli şekilde devam ediyor. Denizli Pamukkale Üniversitesi Kampüsü içerisinde gün boyu sürecek olan etkinlikler, Paintball, Salto Trambolin, Rodeo, Canlı Langırt, Balon Futbolu, Döner Merdane, Karaoke Çadırı, Limbo Koca Ayak, Dev Jenga ve Labirent oyunları yeşil alanda devam ediyor. Gün içerisinde ise Havacılık Topluluğu ile Yamaç Paraşütü Uçuşu, Erasmus+Sport Projesi kapsamında dans, Savunma sporları ve rekreasyonel Fitness etkinlikleri düzenleniyor olacak. Pamukkale Üniversitesinde öğle saatlerinde başlayacak olan Korumalı Futbol Gösterisi Maçı, Ekip ve keşif sporları topluluğu ile zumba, Hip Hop Kültür topluluğu ile Graffiti, Buldan Bahar Defilesi ve daha bir çok çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam edecek. Akşam saat 22.00'da ise PERA konseri ile bahar etkinlikleri 19 Nisan'a kadar devam edecek.  

Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde (PAÜ) düzenlenen bahar etkinlikleri, görkemli bir törenle başladı. Bugün 17 Nisan Çarşamba günü etkinlikleri ise birbirinden eğlenceli şekilde devam ediyor.

Denizli Pamukkale Üniversitesi Kampüsü içerisinde gün boyu sürecek olan etkinlikler, Paintball, Salto Trambolin, Rodeo, Canlı Langırt, Balon Futbolu, Döner Merdane, Karaoke Çadırı, Limbo Koca Ayak, Dev Jenga ve Labirent oyunları yeşil alanda devam ediyor.

Gün içerisinde ise Havacılık Topluluğu ile Yamaç Paraşütü Uçuşu, Erasmus+Sport Projesi kapsamında dans, Savunma sporları ve rekreasyonel Fitness etkinlikleri düzenleniyor olacak.

Pamukkale Üniversitesinde öğle saatlerinde başlayacak olan Korumalı Futbol Gösterisi Maçı, Ekip ve keşif sporları topluluğu ile zumba, Hip Hop Kültür topluluğu ile Graffiti, Buldan Bahar Defilesi ve daha bir çok çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam edecek. Akşam saat 22.00'da ise PERA konseri ile bahar etkinlikleri 19 Nisan'a kadar devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.