Denizli PAÜ'de düzenlenen seminere Okan Konyalıoğlu konuk oldu

EĞİTİM 28.03.2019 - 22:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli PAÜ'de düzenlenen seminere Okan Konyalıoğlu konuk oldu

Denizli PAÜ Mimarlık Fakültesi ve Denizli Sanayi Odası işbirliğiyle  “Endüstriyel İmalatlar ve Yapılar” dersi kapsamında  düzenlenen seminerlerin bu haftaki konuğu Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yrd.Askon Demir-Çelik San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Okan Konyalıoğlu oldu.     Denizli Pamukkale Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Işıl UçmanAltınışık ve Arş. Gör. Dilek Avsan yürütücülüğünde veEndüstriyel İmalatlar ve Yapılardersi kapsamında düzenlenen çeşitli seminerler ve sanayi yapıları gezileri biçiminde  gerçekleştirilmekte olan etkinliklerin ikincisinin konuğu olan Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Askon Demir-Çelik San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Okan Konyalıoğlu; çelik üretim süreçleri, çelik yapılar ve kentsel yaşam kültürüne ilişkin bilgi, birikim ve tecrübelerini aktardığı  bir seminer sunumun ardından öğrencilerin sorularını yanıtlayarak çeşitli öneri ve tavsiyelerde bulundu.  

Denizli PAÜ Mimarlık Fakültesi ve Denizli Sanayi Odası işbirliğiyle  “Endüstriyel İmalatlar ve Yapılar” dersi kapsamında  düzenlenen seminerlerin bu haftaki konuğu Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yrd.Askon Demir-Çelik San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Okan Konyalıoğlu oldu.

 

 

Denizli Pamukkale Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Işıl UçmanAltınışık ve Arş. Gör. Dilek Avsan yürütücülüğünde veEndüstriyel İmalatlar ve Yapılardersi kapsamında düzenlenen çeşitli seminerler ve sanayi yapıları gezileri biçiminde  gerçekleştirilmekte olan etkinliklerin ikincisinin konuğu olan Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Askon Demir-Çelik San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Okan Konyalıoğlu; çelik üretim süreçleri, çelik yapılar ve kentsel yaşam kültürüne ilişkin bilgi, birikim ve tecrübelerini aktardığı  bir seminer sunumun ardından öğrencilerin sorularını yanıtlayarak çeşitli öneri ve tavsiyelerde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.