Denizli PAÜ’de Hayaller Paylaşıldı

DİĞER 22.05.2019 - 16:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli PAÜ’de Hayaller Paylaşıldı

Denizli Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı PAÜ Kariyer Yolcuları Topluluğu ile QNB Finansbank’ın ortaklaşa gerçekleştirdiği ‘Bir Hayal, Bir Hayat Kur!’ etkinliğine Dreamstalk Kurucusu Semih Yalman konuk oldu.   Denizli PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Oğuz Karadeniz, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Yönetim ve Çalışma Psikolojisi Anabilim Dalı Başkanı ve PAÜ Kariyer Yolcuları Topluluğu Danışmanı Prof. Dr. Kamil Orhan ile birlikte QNB Finansbank İnsan Kaynakları Müdürü Muzaffer Hacıoğlu ve Denizli Finansbank şube müdürleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.   QNB Finansbank İnsan Kaynakları Müdürü Muzaffer Hacıoğlu’nun konuşmasıyla başlayan etkinlikte, öğrencilere kariyerlerinde ulaşmak istedikleri hedeflerle ilgili bazı ipuçları verildi. Kendi iş tecrübelerinden de paylaşımlar yapan Hacıoğlu, öğrencilere öncelikle “ben kimim, ne istiyorum” sorularını sordurdu. Hayallerinin peşinden mutlaka koşmaları gerektiğini belirterek, sadece derslere odaklanmanın yeterli olmayacağını, ders dışında da öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri gerektiğini söyledi.     Hayalleri İçin Söz Aldılar Muzaffer Hacıoğlu’nun konuşmasından sonra, Hayal Kurma Platormunun Kurucusu Semih Yalman bir konuşma gerçekleştirdi. Sahneye çıktığı andan itibaren tüm öğrencilerin dikkatini çekerek etkili bir konuşma yapan Yalman, hayal kurmanın, hayalleri gerçekleştirmedeki öneminden bahsetti. Her bireyin kendi hayalini keşfetmesi gerektiğini, hayallerin keşfedilince hayatta asıl yapmak istenilen şeyin ne olduğunu insanların anlayacağını belirtti. 40 yaşından sonra hayallerinin peşinden koşması gerektiğini ve insanların hayalsiz yaşamanın sonucunda mutsuz olduğunu fark eden Yalman, hiçbir şey için geç olmadığının alını çizdi.   Etkinlikte ayrıca, hayallerini paylaşmak isteyen öğrencileri sahneye davet ederek interaktif bir konuşma da yapıldı. Sahneye gelen bazı öğrenciler hayallerini paylaştıktan sonra, orada bulunan Finansbank yöneticilerinden hayalleri gerçekleştirmelerine yardım etmeleri için söz aldı. Finansbank yöneticileri de verdikleri sözün sembolik ifadesi adına kendi kravatlarını öğrencilere verdiler.   Sadece öğrencilerin değil, orada bulunan akademisyen ve yöneticilerin de hayallerini anlattığı etkinlikte öğrenciler kendilerine dair yeni şeyler keşfederek, hayallerini fark ederek ve hayallerini ifade ederek güzel anlar yaşadılar.   Etkinliğin sonunda ise Muzaffer Hacıoğlu’na ve Semih Yalman’a teşekkür sertifikaları verildi. PAÜ Kariyer Yolcuları Topluluğu Danışmanı Prof. Dr. Kamil Orhan, etkinliğin bir dahaki yıl tekrar edilmesi adına QNB Finansbank yöneticilerine ve Semih Yalman’a yeniden davette bulundular.  

Denizli Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı PAÜ Kariyer Yolcuları Topluluğu ile QNB Finansbank’ın ortaklaşa gerçekleştirdiği ‘Bir Hayal, Bir Hayat Kur!’ etkinliğine Dreamstalk Kurucusu Semih Yalman konuk oldu.

 

Denizli PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Oğuz Karadeniz, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Yönetim ve Çalışma Psikolojisi Anabilim Dalı Başkanı ve PAÜ Kariyer Yolcuları Topluluğu Danışmanı Prof. Dr. Kamil Orhan ile birlikte QNB Finansbank İnsan Kaynakları Müdürü Muzaffer Hacıoğlu ve Denizli Finansbank şube müdürleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 

QNB Finansbank İnsan Kaynakları Müdürü Muzaffer Hacıoğlu’nun konuşmasıyla başlayan etkinlikte, öğrencilere kariyerlerinde ulaşmak istedikleri hedeflerle ilgili bazı ipuçları verildi. Kendi iş tecrübelerinden de paylaşımlar yapan Hacıoğlu, öğrencilere öncelikle “ben kimim, ne istiyorum” sorularını sordurdu. Hayallerinin peşinden mutlaka koşmaları gerektiğini belirterek, sadece derslere odaklanmanın yeterli olmayacağını, ders dışında da öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri gerektiğini söyledi.

 

 

Hayalleri İçin Söz Aldılar

Muzaffer Hacıoğlu’nun konuşmasından sonra, Hayal Kurma Platormunun Kurucusu Semih Yalman bir konuşma gerçekleştirdi. Sahneye çıktığı andan itibaren tüm öğrencilerin dikkatini çekerek etkili bir konuşma yapan Yalman, hayal kurmanın, hayalleri gerçekleştirmedeki öneminden bahsetti. Her bireyin kendi hayalini keşfetmesi gerektiğini, hayallerin keşfedilince hayatta asıl yapmak istenilen şeyin ne olduğunu insanların anlayacağını belirtti. 40 yaşından sonra hayallerinin peşinden koşması gerektiğini ve insanların hayalsiz yaşamanın sonucunda mutsuz olduğunu fark eden Yalman, hiçbir şey için geç olmadığının alını çizdi.

 

Etkinlikte ayrıca, hayallerini paylaşmak isteyen öğrencileri sahneye davet ederek interaktif bir konuşma da yapıldı. Sahneye gelen bazı öğrenciler hayallerini paylaştıktan sonra, orada bulunan Finansbank yöneticilerinden hayalleri gerçekleştirmelerine yardım etmeleri için söz aldı. Finansbank yöneticileri de verdikleri sözün sembolik ifadesi adına kendi kravatlarını öğrencilere verdiler.

 

Sadece öğrencilerin değil, orada bulunan akademisyen ve yöneticilerin de hayallerini anlattığı etkinlikte öğrenciler kendilerine dair yeni şeyler keşfederek, hayallerini fark ederek ve hayallerini ifade ederek güzel anlar yaşadılar.

 

Etkinliğin sonunda ise Muzaffer Hacıoğlu’na ve Semih Yalman’a teşekkür sertifikaları verildi. PAÜ Kariyer Yolcuları Topluluğu Danışmanı Prof. Dr. Kamil Orhan, etkinliğin bir dahaki yıl tekrar edilmesi adına QNB Finansbank yöneticilerine ve Semih Yalman’a yeniden davette bulundular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.