Denizli PAÜ Ensemble Korosu Deneyimli Müzisyenleri Aratmadılar

DENİZLİ 13.04.2019 - 11:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli PAÜ Ensemble Korosu Deneyimli Müzisyenleri Aratmadılar

Denizli Pamukkale Üniversitesi akademisyenleri, üyeleri, idari personeli ve öğrencilerinden oluşan PAÜ Ensemble Korosunun, Doç. Dr. Fatıma Akyüzlüer’in şefliğinde Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezinde verdiği konser izleyenlerden tam not aldı.   Geceye, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aydın’ın yanı sıra Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Tuncel, akademisyenler ve çok sayıda sanatsever katıldı. Gecede; Huysuz ve Tatlı Kadın, Hatırla Sevgili, Aşkın Bahardı, Akasyalar Açarken gibi sevilen eserleri seslendiren koro ve solistlere davetliler de eşlik etti. Konserin sonunda Şef Doç. Dr. Fatıma Akyüzlüer, koro ve orkestra ekibine uzun süren bir emeğin sonucu olarak verdikleri müzik ziyafetinden dolayı teşekkür eden Prof. Dr. Ali Aydın, koro üyeleri adına Şef Doç. Dr. Fatıma Akyüzlüer’e günün anısına çiçek takdim etti.

Denizli Pamukkale Üniversitesi akademisyenleri, üyeleri, idari personeli ve öğrencilerinden oluşan PAÜ Ensemble Korosunun, Doç. Dr. Fatıma Akyüzlüer’in şefliğinde Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezinde verdiği konser izleyenlerden tam not aldı.

 

Geceye, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aydın’ın yanı sıra Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Tuncel, akademisyenler ve çok sayıda sanatsever katıldı. Gecede; Huysuz ve Tatlı Kadın, Hatırla Sevgili, Aşkın Bahardı, Akasyalar Açarken gibi sevilen eserleri seslendiren koro ve solistlere davetliler de eşlik etti. Konserin sonunda Şef Doç. Dr. Fatıma Akyüzlüer, koro ve orkestra ekibine uzun süren bir emeğin sonucu olarak verdikleri müzik ziyafetinden dolayı teşekkür eden Prof. Dr. Ali Aydın, koro üyeleri adına Şef Doç. Dr. Fatıma Akyüzlüer’e günün anısına çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.