Denizli PAÜ Hastanesine ait yer 'Tatlı'ya Bağlandı

DENİZLİ 19.03.2019 - 19:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli PAÜ Hastanesine ait yer 'Tatlı'ya Bağlandı

Denizli Pamukkale Üniversitesinin Doktorlar Caddesi’nde yer alan PAÜ Hastanelerine ait eski hastane binasının yıkım işlemleri tamamlandı.                                               Denizli Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yıkımı tamamlanan bölgede, çevre esnafı ve vatandaşlar için lokma ikramı yapıldı. Bir süredir devam eden PAÜ Hastanelerine ait eski hastane binasının yıkım çalışmalarında sona gelindi. Bu süreçte çevre esnafına ve mahalle sakinlerine verilen rahatsızlıktan dolayı özürlerini belirten Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Pamukkale Üniversitesi Yönetimi adına lokma ikramında bulundu ve ikram sırasında sona gelinen yıkım çalışmalarının bu ikram ile tatlıya bağlandığını ifade etti. İkram programına, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Çiftçi, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Prof. Erdinç Duru, Genel Sekreter Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı ile birlikte PAÜ Senato Üyeleri, Pamukkale Üniversitesi Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezinde (PADAM) öğrenim gören yabancı uyruklu öğrenciler, vatandaşlar katıldı.  

Denizli Pamukkale Üniversitesinin Doktorlar Caddesi’nde yer alan PAÜ Hastanelerine ait eski hastane binasının yıkım işlemleri tamamlandı.

                                           

 

Denizli Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yıkımı tamamlanan bölgede, çevre esnafı ve vatandaşlar için lokma ikramı yapıldı.

Bir süredir devam eden PAÜ Hastanelerine ait eski hastane binasının yıkım çalışmalarında sona gelindi. Bu süreçte çevre esnafına ve mahalle sakinlerine verilen rahatsızlıktan dolayı özürlerini belirten Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Pamukkale Üniversitesi Yönetimi adına lokma ikramında bulundu ve ikram sırasında sona gelinen yıkım çalışmalarının bu ikram ile tatlıya bağlandığını ifade etti.

İkram programına, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Çiftçi, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Prof. Erdinç Duru, Genel Sekreter Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı ile birlikte PAÜ Senato Üyeleri, Pamukkale Üniversitesi Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezinde (PADAM) öğrenim gören yabancı uyruklu öğrenciler, vatandaşlar katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.