Denizli PAÜ Jimnastik Takımı Geleneği Bozmadı

DENİZLİ 24.05.2019 - 17:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli PAÜ Jimnastik Takımı Geleneği Bozmadı

Denizli Pamukkale Üniversitesi Jimnastik Takımı son dört sezonda olduğu gibi 2018-2019 Akademik Yılı’nda daazim, kararlık sloganı ile başladığı antrenmanlarını iki kupa ile taçlandırdı.   10 – 17 Mayıs 2019 tarihleri arasında Samsun’da düzenlenen Koç Spor FestTürkiye Üniversitelerarası Jimnastik Şampiyonasında “Aletli Jimnastikte Türkiye Birincilik kupasını Step Kategorisinde ise Türkiye İkincilik kupasını kazanarak başarıya imza attı.   Kurtuluş Savaşı’mızın başlangıcı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. yılı münasebetiyle bu yıl Samsun’da düzenlenen Koç Spor FestTürkiye Üniversitelerarası Jimnastik Müsabakaları’na katılan PAÜ Jimnastik Takımının elde ettiği başarılarla ilgili açıklamalarda bulunan PAÜ Jimnastik Takımı Antrenörü ve PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Emine Şahin şunları kaydetti: “Çalışmalarımıza 2018 Kasım ayında Sporcu seçmeleri ile başladık. Pamukkale Üniversitesi Jimnastik Takımı olarak bu yıl; Aletli Jimnastik Kategorisinde birincilik elde ederek Türkiye Şampiyonu olduk. Step Kategorisinde de Türkiye ikincisi olarakdaha önceki yıllarda da elde ettiğimiz bu başarıların tesadüf olmadığını kanıtladık. Bu sonuç; azim, kararlılık ve çok çalışmanın neticesinde ortaya çıkmıştır. Bizlere ekip olarak desteğini esirgemeyen başta Rektörümü Prof. Dr. Hüseyin Bağ olmak üzere tüm Üniversite Yönetimimize ve PAÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na tüm takım üyelerim ve şahsım adına teşekkürlerimizi sunarken, önümüzdeki yıllarda da Üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediğimizi belirtmek isterim.”  

Denizli Pamukkale Üniversitesi Jimnastik Takımı son dört sezonda olduğu gibi 2018-2019 Akademik Yılı’nda daazim, kararlık sloganı ile başladığı antrenmanlarını iki kupa ile taçlandırdı.

 

10 – 17 Mayıs 2019 tarihleri arasında Samsun’da düzenlenen Koç Spor FestTürkiye Üniversitelerarası Jimnastik Şampiyonasında “Aletli Jimnastikte Türkiye Birincilik kupasını Step Kategorisinde ise Türkiye İkincilik kupasını kazanarak başarıya imza attı.

 

Kurtuluş Savaşı’mızın başlangıcı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. yılı münasebetiyle bu yıl Samsun’da düzenlenen Koç Spor FestTürkiye Üniversitelerarası Jimnastik Müsabakaları’na katılan PAÜ Jimnastik Takımının elde ettiği başarılarla ilgili açıklamalarda bulunan PAÜ Jimnastik Takımı Antrenörü ve PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Emine Şahin şunları kaydetti: “Çalışmalarımıza 2018 Kasım ayında Sporcu seçmeleri ile başladık. Pamukkale Üniversitesi Jimnastik Takımı olarak bu yıl; Aletli Jimnastik Kategorisinde birincilik elde ederek Türkiye Şampiyonu olduk. Step Kategorisinde de Türkiye ikincisi olarakdaha önceki yıllarda da elde ettiğimiz bu başarıların tesadüf olmadığını kanıtladık. Bu sonuç; azim, kararlılık ve çok çalışmanın neticesinde ortaya çıkmıştır. Bizlere ekip olarak desteğini esirgemeyen başta Rektörümü Prof. Dr. Hüseyin Bağ olmak üzere tüm Üniversite Yönetimimize ve PAÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na tüm takım üyelerim ve şahsım adına teşekkürlerimizi sunarken, önümüzdeki yıllarda da Üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediğimizi belirtmek isterim.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.