Denizli PAÜ Kale MYO’da Pilav Hayrı Yapıldı

DENİZLİ 12.04.2019 - 01:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli PAÜ Kale MYO’da Pilav Hayrı Yapıldı

Denizli Pamukkale Üniversitesi Kale Meslek Yüksekokulunun yeni binasının açılışı dolayısıyla kurban kesildi ve pilav hayrı yapıldı. Denizli Kale MYO’nun yeni binasının hizmete girmesi nedeniyle yapılan programa Kale Kaymakamı Murat Güneş, Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, Kale MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Beyazıt ile ilçe protokol üyeleri, Kale MYO akademisyenleri ve idari personeli, vatandaşlar, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Birlik beraberlik vurgusunun yapıldığı etkinlikte konuşan Kale MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Beyazıt “20 Mart’ta açılışını yaptığımız binamız öğrencilerimize ve Kale ilçemize hayırlı olsun.Uzun zamandır özlemini çektiğimiz binamızda eğitim öğretime başladık. Arsa bağışından, binanın yapımına kadar emeği geçen başta Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Bağ olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederiz.” dedi. İlçe Müftüsünce yapılan duanın ardından pilav ikramı yapıldı. Etkinlik sonrasında tüm katılımcılar Kale MYO’nun yeni binasındaki derslik, bilgisayar laboratuvarı ve konferans salonunu inceleyerek ileride gerçekleştirilmesi düşünülen etkinlik ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.   

Denizli Pamukkale Üniversitesi Kale Meslek Yüksekokulunun yeni binasının açılışı dolayısıyla kurban kesildi ve pilav hayrı yapıldı.

Denizli Kale MYO’nun yeni binasının hizmete girmesi nedeniyle yapılan programa Kale Kaymakamı Murat Güneş, Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, Kale MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Beyazıt ile ilçe protokol üyeleri, Kale MYO akademisyenleri ve idari personeli, vatandaşlar, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Birlik beraberlik vurgusunun yapıldığı etkinlikte konuşan Kale MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Beyazıt “20 Mart’ta açılışını yaptığımız binamız öğrencilerimize ve Kale ilçemize hayırlı olsun.Uzun zamandır özlemini çektiğimiz binamızda eğitim öğretime başladık. Arsa bağışından, binanın yapımına kadar emeği geçen başta Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Bağ olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederiz.” dedi.

İlçe Müftüsünce yapılan duanın ardından pilav ikramı yapıldı. Etkinlik sonrasında tüm katılımcılar Kale MYO’nun yeni binasındaki derslik, bilgisayar laboratuvarı ve konferans salonunu inceleyerek ileride gerçekleştirilmesi düşünülen etkinlik ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.