Denizli PAÜ Kale MYO Yeni Binasında İlk Konferans

DENİZLİ 09.05.2019 - 18:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli PAÜ Kale MYO Yeni Binasında İlk Konferans

Denizli Pamukkale Üniversitesi Kale Meslek Yüksek Okulu yeni binasında ilk konferans Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Öğretim Görevlisi Kenan Çölgeçen tarafından gerçekleştirildi.     Denizli Pamukkale Üniversitesi Kale Meslek Yüksek Okulu yeni binasında ‘Çocuklarda Ahlaki Gelişim’ konulu konferansa Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, Kale MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Beyazıt, Kale ilçe protokol üyeleri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Konferansta çocuk yetiştirme ve özellikle çocuklarda ahlaki gelişim konusunda bilgiler verildi.Kale MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Beyazıt konferansta yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Yeni binamızda ilk konferansımızı gerçekleştirdik. Değerli Hocamız bizleri kırmayarak engin tecrübelerini bizlerle paylaştı. Katkılarından dolayı Hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki konferanslarımıza da Kale halkımızı bekliyoruz.” dedi.   Konferans sonunda ise öğrencilere Öğr. Gör. Kenan Çölgeçen tarafından yazılan kitaplar hediye edildi.  

Denizli Pamukkale Üniversitesi Kale Meslek Yüksek Okulu yeni binasında ilk konferans Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Öğretim Görevlisi Kenan Çölgeçen tarafından gerçekleştirildi.

 

 

Denizli Pamukkale Üniversitesi Kale Meslek Yüksek Okulu yeni binasında ‘Çocuklarda Ahlaki Gelişim’ konulu konferansa Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, Kale MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Beyazıt, Kale ilçe protokol üyeleri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Konferansta çocuk yetiştirme ve özellikle çocuklarda ahlaki gelişim konusunda bilgiler verildi.Kale MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Beyazıt konferansta yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Yeni binamızda ilk konferansımızı gerçekleştirdik. Değerli Hocamız bizleri kırmayarak engin tecrübelerini bizlerle paylaştı. Katkılarından dolayı Hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki konferanslarımıza da Kale halkımızı bekliyoruz.” dedi.

 

Konferans sonunda ise öğrencilere Öğr. Gör. Kenan Çölgeçen tarafından yazılan kitaplar hediye edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.