Denizli PAÜ Karate Takımı Türkiye üçüncüsü oldu

SPOR 08.05.2019 - 02:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli PAÜ Karate Takımı Türkiye üçüncüsü oldu

Denizli'den giden PAÜ Erkek Karate takımı 30 Nisan - 2 Mayıs 2019 tarihleri arasında Hatay’da gerçekleştirilen Üniversitelerarası Türkiye Karate Şampiyonası’na katıldı ve Türkiye üçüncülüğü ile döndü.     Denizli Pamukkale Üniversitesi Erkek Karate takımı 30 Nisan - 2 Mayıs'da Hatay’ın Samandağ ilçesinde gerçekleştirilen Üniversitelerarası Türkiye Karate Şampiyonası’na Erdoğan Balık antrenörlüğünde 4 bayan 8 erkek sporcu ile katılan Pamukkale Üniversitesi, üç gün süren müsabakalar sonucunda Erkekler Ferdi Kata Dalı’nda Mehmet Batuhan Özdemir Türkiye üçüncüsü olurken,aynı dalda Mehmet Batuhan Özdemir, Oğuzhan Deveci ve İslam Güngör’den oluşan PAÜ Erkekler Karate Takımı da Türkiye 3.sü oldu.     Müsabakaları değerlendiren Kıdemli Baş Antrenör Erdoğan Balık şunları kaydetti:‘‘Müsabakalara hazırlık döneminde yaptığımız çalışmalarda koyduğumuz şampiyonluk hedefine ulaşamadıklarını ama yinede 34 üniversitenin yarıştığı bir kulvarda Türkiye üçüncülüğü bizi mutlu etti. Ayrıca, bize hiçbir zaman desteklerini eksik etmeyen Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Bağ’a ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığımıza teşekkürlerimizi sunarız.’’ şeklinde konuştu.

Denizli'den giden PAÜ Erkek Karate takımı 30 Nisan - 2 Mayıs 2019 tarihleri arasında Hatay’da gerçekleştirilen Üniversitelerarası Türkiye Karate Şampiyonası’na katıldı ve Türkiye üçüncülüğü ile döndü.

 

 

Denizli Pamukkale Üniversitesi Erkek Karate takımı 30 Nisan - 2 Mayıs'da Hatay’ın Samandağ ilçesinde gerçekleştirilen Üniversitelerarası Türkiye Karate Şampiyonası’na Erdoğan Balık antrenörlüğünde 4 bayan 8 erkek sporcu ile katılan Pamukkale Üniversitesi, üç gün süren müsabakalar sonucunda Erkekler Ferdi Kata Dalı’nda Mehmet Batuhan Özdemir Türkiye üçüncüsü olurken,aynı dalda Mehmet Batuhan Özdemir, Oğuzhan Deveci ve İslam Güngör’den oluşan PAÜ Erkekler Karate Takımı da Türkiye 3.sü oldu.

 

 

Müsabakaları değerlendiren Kıdemli Baş Antrenör Erdoğan Balık şunları kaydetti:‘‘Müsabakalara hazırlık döneminde yaptığımız çalışmalarda koyduğumuz şampiyonluk hedefine ulaşamadıklarını ama yinede 34 üniversitenin yarıştığı bir kulvarda Türkiye üçüncülüğü bizi mutlu etti. Ayrıca, bize hiçbir zaman desteklerini eksik etmeyen Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Bağ’a ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığımıza teşekkürlerimizi sunarız.’’ şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.