Denizli PAÜ öğrencisi 'Kapı Tasarlıyorum' ödülüne sahip oldu

EĞİTİM 08.05.2019 - 02:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli PAÜ öğrencisi 'Kapı Tasarlıyorum' ödülüne sahip oldu

Denizli Pamukkale Üniversitesi Mimarlık Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Kurtça Ömür, "Kapı Tasarlıyorum 2019 Ulusal Öğrenci Yarışması" kapsamında 3.'lük ödülü alarak dereceye girdi.     Denizli Pamukkale Üniversitesi Mimarlık Bölümü, Artella Ahşap Kapı Sistemleri sponsorluğunda bu yıl 3.sü düzenlenen ‘Kapı Tasarlıyorum’ yarışmasında Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Kurtça Ömür 3. olarak ödüllendirildi. İstanbul Teknik Üniversitesi Taşkışla Yerleşkesinde düzenlenen ödül töreninde Pamukkale Üniversitesi Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Işıl Uçman Altınışık, üçüncü olan PAÜ Öğrencisi Kurtça Ömür’e ödülünü takdim ederek, üniversite ve sanayi buluşmasını sağlayan bu platformların önemini vurguladı ve ödül kazanan öğrencisinin başarılarının devamını diledi.

Denizli Pamukkale Üniversitesi Mimarlık Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Kurtça Ömür, "Kapı Tasarlıyorum 2019 Ulusal Öğrenci Yarışması" kapsamında 3.'lük ödülü alarak dereceye girdi.

 

 

Denizli Pamukkale Üniversitesi Mimarlık Bölümü, Artella Ahşap Kapı Sistemleri sponsorluğunda bu yıl 3.sü düzenlenen ‘Kapı Tasarlıyorum’ yarışmasında Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Kurtça Ömür 3. olarak ödüllendirildi. İstanbul Teknik Üniversitesi Taşkışla Yerleşkesinde düzenlenen ödül töreninde Pamukkale Üniversitesi Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Işıl Uçman Altınışık, üçüncü olan PAÜ Öğrencisi Kurtça Ömür’e ödülünü takdim ederek, üniversite ve sanayi buluşmasını sağlayan bu platformların önemini vurguladı ve ödül kazanan öğrencisinin başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.