Denizli PAÜ Rektör Bağ'dan Kurban Bayramı Mesajı

DENİZLİ 11.08.2019 - 04:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli PAÜ Rektör Bağ'dan Kurban Bayramı Mesajı

Denizli Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.   Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Mesajında paylaşmanın ve yardımlaşmanın, manevi değerlerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasının önemine değinen Rektör Bağ, şunları kaydetti: “Ülkemiz ve tüm İslam âlemi için yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemini hatırlatan, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren özel günlerimizden olanKurban Bayramı, aynı zamanda ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım eli uzatmanın, sevinçleri olduğu kadar sıkıntıları da paylaşmanın önemini anlayabileceğimiz günlerdendir. Bayramlarımız, bizlere kazandırdığı paylaşmave yardımlaşma gibi manevi değerlerimizi yükseltmenin yanında, bu manevi değerleri kuşaktan kuşağa aktarabilmek, yaşadığımız mutluluk ve coşkuyu hayatımızın her gününe taşıyabilmek adına kutsal bir vesiledir.   Toplumda birlik, dirlik, dostluk, kardeşlik ve dayanışma ruhunun vücut bulduğu ortak değerlerimizin anımsandığı bu mübarek günlerin, başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa sevgi, barış ve hoşgörünün hüküm süreceği günlerin müjdecisi olmasını dilerim.   Pamukkale Üniversitesi ailesi adına yapılanibadetlerin hayırlı, kesilen kurbanların kabul olmasını dilerken başta milletimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, herkesin sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu nice bayramlar geçirmesini temenni ederim. Sevgi ve saygılarımla.’’   

Denizli Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

 

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Mesajında paylaşmanın ve yardımlaşmanın, manevi değerlerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasının önemine değinen Rektör Bağ, şunları kaydetti: “Ülkemiz ve tüm İslam âlemi için yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemini hatırlatan, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren özel günlerimizden olanKurban Bayramı, aynı zamanda ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım eli uzatmanın, sevinçleri olduğu kadar sıkıntıları da paylaşmanın önemini anlayabileceğimiz günlerdendir. Bayramlarımız, bizlere kazandırdığı paylaşmave yardımlaşma gibi manevi değerlerimizi yükseltmenin yanında, bu manevi değerleri kuşaktan kuşağa aktarabilmek, yaşadığımız mutluluk ve coşkuyu hayatımızın her gününe taşıyabilmek adına kutsal bir vesiledir.

 

Toplumda birlik, dirlik, dostluk, kardeşlik ve dayanışma ruhunun vücut bulduğu ortak değerlerimizin anımsandığı bu mübarek günlerin, başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa sevgi, barış ve hoşgörünün hüküm süreceği günlerin müjdecisi olmasını dilerim.

 

Pamukkale Üniversitesi ailesi adına yapılanibadetlerin hayırlı, kesilen kurbanların kabul olmasını dilerken başta milletimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, herkesin sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu nice bayramlar geçirmesini temenni ederim. Sevgi ve saygılarımla.’’ 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.