Denizli PAÜ Rektör Bağ, Öğrencilere Çorba Dağıttı

DENİZLİ 12.02.2019 - 18:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli PAÜ Rektör Bağ, Öğrencilere Çorba Dağıttı

Denizli Pamukkale Üniversitesinde,yeni bir dönem başlamasıyla birlikte kütüphane önünde akşam 20.00'da üniversite tarafından öğrencilere sıcak çorba ikramı yapıldı.     Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde, yeni bir dönemin başlamasıyla birlikte akşamları kütüphanede çalışan öğrencilere üniversite tarafından sıcak çorba ikramına başlandı. Pamukkale Üniversitesi Rektörlük Binası giriş katı Merkez Kütüphanesi önünde ilk ikramları Rektör Prof. Dr. Huseyin Bağ yaptı. Öğrencilerle diyaloglarda bulunan Bağ, esprileri ile çorba dağıtımı sırasında yüzleri güldürdü. Çorba'nın ilk ikramını yaparken sırada bekleyen öğrecilere seslenen Rektör Bağ, "Bölümünü söylemeyene çorba yok" espirisi ile de güldürdü.     Üniversite tarafından hazırlanıp sunulan çorba, öğrenciler tarafından da beğenildi. Öğrenciler hafta içi hergün akşam Saat 20:00'de Rektörlük Binası giriş katı Merkez Kütüphanesi önünde çorba servisi devam edecek.  Öğrenciler ise akşam saatlerinde sıcak çorba ikramı yapılacak olmasından dolayı memnun olduklarını dile getirdiler.  

Denizli Pamukkale Üniversitesinde,yeni bir dönem başlamasıyla birlikte kütüphane önünde akşam 20.00'da üniversite tarafından öğrencilere sıcak çorba ikramı yapıldı.

 

 

Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde, yeni bir dönemin başlamasıyla birlikte akşamları kütüphanede çalışan öğrencilere üniversite tarafından sıcak çorba ikramına başlandı.

Pamukkale Üniversitesi Rektörlük Binası giriş katı Merkez Kütüphanesi önünde ilk ikramları Rektör Prof. Dr. Huseyin Bağ yaptı.

Öğrencilerle diyaloglarda bulunan Bağ, esprileri ile çorba dağıtımı sırasında yüzleri güldürdü. Çorba'nın ilk ikramını yaparken sırada bekleyen öğrecilere seslenen Rektör Bağ, "Bölümünü söylemeyene çorba yok" espirisi ile de güldürdü.

 

 

Üniversite tarafından hazırlanıp sunulan çorba, öğrenciler tarafından da beğenildi. Öğrenciler hafta içi hergün akşam Saat 20:00'de Rektörlük Binası giriş katı Merkez Kütüphanesi önünde çorba servisi devam edecek.  Öğrenciler ise akşam saatlerinde sıcak çorba ikramı yapılacak olmasından dolayı memnun olduklarını dile getirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.