Denizli PAÜ Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’dan Ramazan Bayramı Mesajı

DENİZLİ 01.06.2019 - 17:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli PAÜ Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Denizli Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Ramazan Bayramı münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.   Pamukkale Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Hüseyin Bağ yazılı mesajı şu şekilde: Bayramlarımız; insanları birbirine yakınlaştıran, sevgi ve kardeşlik bağlarını güçlendiren, milli ve manevi duygular içerisinde yardımlaşma ve paylaşım duygularımızı arttıran mukaddes günlerimizdendir. Topluma umut ve sevgi veren, birlik ve dirliği tazeleyen bayramlarımız, bu sebeplerle; anlam ve önemine uygun olarak kutlanmalı, başta aile büyüklerimiz ve yakınlarımız olmak üzere kimsesizler, yaşlılar ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız ziyaret edilerek gönülleri alınmalıdır.   Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif’i huzur içinde tamamlayarak toplumumuzu kaynaştıran ve kardeşliğimizi pekiştiren mübarek Ramazan Bayramı’na kavuşmuş olmanın sevincini ve coşkusunu en kalbi duygularla yaşıyoruz. Tüm bu duygu ve düşüncelerle, Pamukkale Üniversitesi ailesi olarak; Ramazan Bayramı’nın başta ülkemiz ve tüm İslam âlemi olmak üzere tüm dünyada barış, huzur ve mutluluklara vesile olmasını diler; sağlık huzur ve mutlulukla nice bayramlara ulaşmayı temenni ederim. Bu vesile ile tüm üniversite mensuplarımızın, yarınlarımız olan sevgili öğrencilerimiz ve kıymetli ailelerinin, milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım.

Denizli Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Ramazan Bayramı münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

 

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Hüseyin Bağ yazılı mesajı şu şekilde: Bayramlarımız; insanları birbirine yakınlaştıran, sevgi ve kardeşlik bağlarını güçlendiren, milli ve manevi duygular içerisinde yardımlaşma ve paylaşım duygularımızı arttıran mukaddes günlerimizdendir. Topluma umut ve sevgi veren, birlik ve dirliği tazeleyen bayramlarımız, bu sebeplerle; anlam ve önemine uygun olarak kutlanmalı, başta aile büyüklerimiz ve yakınlarımız olmak üzere kimsesizler, yaşlılar ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız ziyaret edilerek gönülleri alınmalıdır.

 

Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif’i huzur içinde tamamlayarak toplumumuzu kaynaştıran ve kardeşliğimizi pekiştiren mübarek Ramazan Bayramı’na kavuşmuş olmanın sevincini ve coşkusunu en kalbi duygularla yaşıyoruz. Tüm bu duygu ve düşüncelerle, Pamukkale Üniversitesi ailesi olarak; Ramazan Bayramı’nın başta ülkemiz ve tüm İslam âlemi olmak üzere tüm dünyada barış, huzur ve mutluluklara vesile olmasını diler; sağlık huzur ve mutlulukla nice bayramlara ulaşmayı temenni ederim. Bu vesile ile tüm üniversite mensuplarımızın, yarınlarımız olan sevgili öğrencilerimiz ve kıymetli ailelerinin, milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.