Denizli PAÜ SBF’de Avrupa Spor Liderliği Programı Uygulamaları Başladı

SPOR 06.03.2019 - 15:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli PAÜ SBF’de Avrupa Spor Liderliği Programı Uygulamaları Başladı

Denizli Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nin (PAÜ SBF) dâhil olduğu Avrupa Spor Liderliği Programı’nın (ESLP) uygulamaları tüm hızıyla başladı.      Pamukkale Üniversitesi öğrencilerinin rekreatif etkinliklere katılımı ile hem spor yapmaları hem de eğlenmelerini sağlamak amacıyla Avrupa Spor Liderliği Programı’nın (European Sport Leadership Programme - ESLP)  düzenlediği etkinlikler Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi yönetiminde başladı.   PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon ve Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Özgür Mülazımoğlu Ballı, Dr. Öğr. Üyesi Yeliz İlgar, Dr. Öğr. Üyesi Y. Aytül Dağlı Ekmekçi ve Araş. Gör. Alper Yıldız’ın yönetiminde başlayan uygulamalar beş farklı branşta düzenlenecek ve etkinlikler dönem boyu sürecek.   Tüm PAÜ öğrencilerinin katılımına açık olan etkinlikler kapsamında, Pamukkale Üniversitesi’nin farklı bölümlerinde okuyan ve 2018 yılı boyunca proje kapsamında spor liderliği eğitimi alan öğrenciler ile yetkili kişiler eşliğinde dans, outdoor (açık alan etkinlikleri), ballgames (top ile yapılan etkinlikler), martial arts (savunma sporları) ve rekfit (rekreasyonel fitness) olmak üzere beş farklı branşta etkinlikler gerçekleştirilecek.   Detaylı bilgi için: @eslpturkey (Instagram)

Denizli Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nin (PAÜ SBF) dâhil olduğu Avrupa Spor Liderliği Programı’nın (ESLP) uygulamaları tüm hızıyla başladı. 

 

 

Pamukkale Üniversitesi öğrencilerinin rekreatif etkinliklere katılımı ile hem spor yapmaları hem de eğlenmelerini sağlamak amacıyla Avrupa Spor Liderliği Programı’nın (European Sport Leadership Programme - ESLP)  düzenlediği etkinlikler Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi yönetiminde başladı.

 

PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon ve Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Özgür Mülazımoğlu Ballı, Dr. Öğr. Üyesi Yeliz İlgar, Dr. Öğr. Üyesi Y. Aytül Dağlı Ekmekçi ve Araş. Gör. Alper Yıldız’ın yönetiminde başlayan uygulamalar beş farklı branşta düzenlenecek ve etkinlikler dönem boyu sürecek.

 

Tüm PAÜ öğrencilerinin katılımına açık olan etkinlikler kapsamında, Pamukkale Üniversitesi’nin farklı bölümlerinde okuyan ve 2018 yılı boyunca proje kapsamında spor liderliği eğitimi alan öğrenciler ile yetkili kişiler eşliğinde dans, outdoor (açık alan etkinlikleri), ballgames (top ile yapılan etkinlikler), martial arts (savunma sporları) ve rekfit (rekreasyonel fitness) olmak üzere beş farklı branşta etkinlikler gerçekleştirilecek.

 

Detaylı bilgi için: @eslpturkey (Instagram)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.