Denizli Platformu polisinin yanında

GÜNDEM 12.12.2016 - 12:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Platformu polisinin yanında

denizli haber / denizli 20 haber / Denizli Platformu polisinin yanında

Denizli Platformu üyeleri  Denizli Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, Cumartesi gecesi yaşanan hain saldırıda şehit düşen polisler ve vatandaşlar için başsağlığı dilediler. Denizli Emniyet binası önünde bir araya gelen Denizli Platform üyesi işadamları, sivil toplum örgütü liderleri, oda ve dernek başkanları Emniyet Müdürü Demir’i makamında ziyaret ederek baş sağlığı diledi.   Emniyet Müdürlüğü merdivenlerinde platform üyeleri adasına dönem sözcüsü Platform Sözcüsü ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, açıklama yaptı. İstanbul’da yaşanan terör saldırısı nedeniyle yüreklerin bir kez daha yandığını belirten Kocasert, “Ülkemiz yüzlerce yıldır, bulunduğu coğrafyada içeriden ve dışarıdan desteklenen bir çok olayı yaşamış, ve hepsini alt ederek bu günlere güçlü şekilde gelmiştir. Bundan sonrada toprakların yegane söz sahibi olacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hain ve alçak odakların bilmesi ve unutmaması gereken gerçek şudur ki bu tür saldırılarla ülkemizin birlik ruhu daha da kuvvetlenmektedir. İstanbul’da gerçekleşen hain ve aşağılık saldırıyı planlayan ve uygulayan hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacaktır. Platform üyeleri ve iş dünyası olarak Emniyet Müdürümüz Mevlüt Demir’e acıyı paylaşmak üzere ziyaret gerçekleştirdik. Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun” dedi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Denizli Platformu polisinin yanında

Denizli Platformu üyeleri  Denizli Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, Cumartesi gecesi yaşanan hain saldırıda şehit düşen polisler ve vatandaşlar için başsağlığı dilediler.



Denizli Emniyet binası önünde bir araya gelen Denizli Platform üyesi işadamları, sivil toplum örgütü liderleri, oda ve dernek başkanları Emniyet Müdürü Demir’i makamında ziyaret ederek baş sağlığı diledi.

 

Emniyet Müdürlüğü merdivenlerinde platform üyeleri adasına dönem sözcüsü Platform Sözcüsü ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, açıklama yaptı. İstanbul’da yaşanan terör saldırısı nedeniyle yüreklerin bir kez daha yandığını belirten Kocasert, “Ülkemiz yüzlerce yıldır, bulunduğu coğrafyada içeriden ve dışarıdan desteklenen bir çok olayı yaşamış, ve hepsini alt ederek bu günlere güçlü şekilde gelmiştir. Bundan sonrada toprakların yegane söz sahibi olacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hain ve alçak odakların bilmesi ve unutmaması gereken gerçek şudur ki bu tür saldırılarla ülkemizin birlik ruhu daha da kuvvetlenmektedir. İstanbul’da gerçekleşen hain ve aşağılık saldırıyı planlayan ve uygulayan hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacaktır. Platform üyeleri ve iş dünyası olarak Emniyet Müdürümüz Mevlüt Demir’e acıyı paylaşmak üzere ziyaret gerçekleştirdik. Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun” dedi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.