Denizli Polisevinde Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı

DENİZLİ 06.08.2019 - 17:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Polisevinde Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı

Denizli Valisi Hasan Karahan,  Kaymakamlar ve Kurumların İl Müdürleri ile bir araya geldi.   Denizli Polisevinde düzenlenen toplantıya; Vali Hasan Karahan, Vali Yardımcıları Hakkı Ünal, Celalettin Cantürk, Zafer Öz, Halil Canavar, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma  Komutanı Albay Metin Düz ile Kamu Kurumlarının İl Müdürleri katıldı.   Toplantıda; Kurumların İl Müdürleri, merkez ve ilçelerdeki genel asayiş, eğitim, için gerçekleşen yatırımların son durumları hakkında bilgiler verdi. Toplantıda ayrıca ekonomik, sağlık, sosyal yardım, kültür, çevre ve şehircilikle ilgili yapılması gerekenler ve alınması gereken tedbirler de yer aldı.  

Denizli Valisi Hasan Karahan,  Kaymakamlar ve Kurumların İl Müdürleri ile bir araya geldi.

 

Denizli Polisevinde düzenlenen toplantıya; Vali Hasan Karahan, Vali Yardımcıları Hakkı Ünal, Celalettin Cantürk, Zafer Öz, Halil Canavar, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma  Komutanı Albay Metin Düz ile Kamu Kurumlarının İl Müdürleri katıldı.

 

Toplantıda; Kurumların İl Müdürleri, merkez ve ilçelerdeki genel asayiş, eğitim, için gerçekleşen yatırımların son durumları hakkında bilgiler verdi. Toplantıda ayrıca ekonomik, sağlık, sosyal yardım, kültür, çevre ve şehircilikle ilgili yapılması gerekenler ve alınması gereken tedbirler de yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.