Denizli Polisi Drone ile Trafiği denetledi

ASAYİŞ 14.06.2019 - 16:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Polisi Drone ile Trafiği denetledi

Güvenlik operasyonları dahil pek çok alanda kullanılan drone'lar şimdi de trafik denetimi için devrede. Denizli Trafik Şube ekipleri bu sabah 29 Ekim Bulvarı çevresinde drone ile denetimde bulundu.   Bu sabah Merkezefendi İlçesi Akkonak Mahallesi trafiğinde havadaki drone yi gören vatandaşlar önce şaşırdı. Ardından droneyi kullanan kişinin polis olduğunu görünce rahat bir nefes aldı. Trafik polislerinin şehir içinde drone ile uygulama ve denetim yaptığı kural ihlali yapan sürücüleri tespit ettiği görüldü.   Emniyet Genel Müdürlüğünün "Trafik kazalarını önleme planı" ve   “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” kapsamında Denizli polisi, şehir içi yollarda drone ile denetim gerçekleştirdi. Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu sabah 29 Ekim Bulvarı ve Fatih Caddesi bölgelerinde motorize trafik ekipleri drone ile denetim gerçekleştirdi. Denizli’de trafik ihlali yapanlar drone ile tespit edildi. Bazı sürücüler durdurularak ceza kesildi.   Denizlili sürücülerin trafikte kurallara uyması halinde denetimlerden rahatlıkla geçeceği, aksi taktirde denetimler esnasında veya daha sonraki günlerde adreslerine gönderilecek cezaları ödemek zorunda kalacaklar.      

Güvenlik operasyonları dahil pek çok alanda kullanılan drone'lar şimdi de trafik denetimi için devrede. Denizli Trafik Şube ekipleri bu sabah 29 Ekim Bulvarı çevresinde drone ile denetimde bulundu.

 

Bu sabah Merkezefendi İlçesi Akkonak Mahallesi trafiğinde havadaki drone yi gören vatandaşlar önce şaşırdı. Ardından droneyi kullanan kişinin polis olduğunu görünce rahat bir nefes aldı. Trafik polislerinin şehir içinde drone ile uygulama ve denetim yaptığı kural ihlali yapan sürücüleri tespit ettiği görüldü.

 

Emniyet Genel Müdürlüğünün "Trafik kazalarını önleme planı" ve   “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” kapsamında Denizli polisi, şehir içi yollarda drone ile denetim gerçekleştirdi. Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu sabah 29 Ekim Bulvarı ve Fatih Caddesi bölgelerinde motorize trafik ekipleri drone ile denetim gerçekleştirdi. Denizli’de trafik ihlali yapanlar drone ile tespit edildi. Bazı sürücüler durdurularak ceza kesildi.

 

Denizlili sürücülerin trafikte kurallara uyması halinde denetimlerden rahatlıkla geçeceği, aksi taktirde denetimler esnasında veya daha sonraki günlerde adreslerine gönderilecek cezaları ödemek zorunda kalacaklar.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.