Denizli Polisi Hırsızlara Göz Açtırmıyor

DENİZLİ 18.08.2017 - 17:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Polisi Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Denizli'de  Temmuz ve Ağustos ayları içerisinde Atalar ve Karşıyaka Mahallelerinde meydana gelen Otodan Hırsızlık olaylarına karışan 2 kişi yakalandı.   Denizli Asayiş Şube  Müdürlüğü Oto Hırsızlık ekiplerinin, yaptığı operasyonda, Temmuz ve Ağustos ayları içerisinde Atalar ve Karşıyaka Mahallelerinde meydana gelen oto hırsızlık olaylarında; olayların şüphelileri M.Y. ve V.T.V. yakalandı.              Atalar Mahallesi'nde otomobilden çalınan 12.000 TL’nin  hırsızlar tarafından  2400 Amerikan Dolarına çevrildiği tespit edildi. Hırsızlar üzerine bulunan, 2400 Amerikan Doları ve cep telefonu otomobil sahibine teslim edildi.   Yakalanan şüpheliler  M.Y. ve V.T.V.  ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye sevk edildi.

Denizli'de  Temmuz ve Ağustos ayları içerisinde Atalar ve Karşıyaka Mahallelerinde meydana gelen Otodan Hırsızlık olaylarına karışan 2 kişi yakalandı.

 

Denizli Asayiş Şube  Müdürlüğü Oto Hırsızlık ekiplerinin, yaptığı operasyonda, Temmuz ve Ağustos ayları içerisinde Atalar ve Karşıyaka Mahallelerinde meydana gelen oto hırsızlık olaylarında; olayların şüphelileri M.Y. ve V.T.V. yakalandı.      

      

Atalar Mahallesi'nde otomobilden çalınan 12.000 TL’nin  hırsızlar tarafından  2400 Amerikan Dolarına çevrildiği tespit edildi. Hırsızlar üzerine bulunan, 2400 Amerikan Doları ve cep telefonu otomobil sahibine teslim edildi.

 

Yakalanan şüpheliler  M.Y. ve V.T.V.  ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.