Denizli Polisi Kaçakçılığa Göz Yummuyor

ASAYİŞ 10.02.2020 - 16:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Polisi Kaçakçılığa Göz Yummuyor

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü düzenlediği kaçakçılık suçlarına yönelik düzenlenen 4 ayrı operasyonda 8 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda çok sayıda kaçak sigara, alkol, nargile tütün, parfüm ve güneş gözlüğüne el konuldu.   Denizli İl Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık suçları ile ilgili olarak il merkezi ve ilçelerde yürütülen çalışmalar kapsamında Tütün Ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığı, Emtia Kaçakçılığı, Alkollü İçki Kaçakçılığı suçundan 4 ayrı operasyonda 8 şüpheli şahıs yakalandı. Operasyonlarda 2 bin 805 adet kaçak emtia (parfüm, güneş gözlüğü), 560 adet dolma sigara, 98 paket kaçak sigara, 254 litre kaçak/sahte alkol, 13 paket nargile tütünü ele geçirildi.   Gözaltına alınan şahıslar hakkında 5607 SKM (Kaçakçılıkla mücadele kanunu) kapsamında adli işlem yapıldı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü düzenlediği kaçakçılık suçlarına yönelik düzenlenen 4 ayrı operasyonda 8 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda çok sayıda kaçak sigara, alkol, nargile tütün, parfüm ve güneş gözlüğüne el konuldu.

 

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık suçları ile ilgili olarak il merkezi ve ilçelerde yürütülen çalışmalar kapsamında Tütün Ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığı, Emtia Kaçakçılığı, Alkollü İçki Kaçakçılığı suçundan 4 ayrı operasyonda 8 şüpheli şahıs yakalandı. Operasyonlarda 2 bin 805 adet kaçak emtia (parfüm, güneş gözlüğü), 560 adet dolma sigara, 98 paket kaçak sigara, 254 litre kaçak/sahte alkol, 13 paket nargile tütünü ele geçirildi.

 

Gözaltına alınan şahıslar hakkında 5607 SKM (Kaçakçılıkla mücadele kanunu) kapsamında adli işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.