Denizli Polisi uyuşturucuya göz yummuyor

ASAYİŞ 30.10.2018 - 13:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Polisi uyuşturucuya göz yummuyor

Uyuşturucu madde suçlarıyla mücadelesini kararlılıkla sürdüren Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri sokak satıcılarına göz açtırmıyor. İstanbul ve Antalya illerinden temin ettikleri yüklü miktardaki uyuşturucu maddeleri kente ulaştıran tacirler Denizli Emniyet Müdürlüğüne bağlı narkotik ekiplerinden kaçamıyor.   Uyuşturucu madde sevk ve ticaretine dair aldıkları istihbari bilgileri değerlendiren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri yolcu otobüsünde kamufle olan bir şahsı uyuşturucu madde ile yakaladı. Yolcu görünümündeki U.G.isimli şüphelinin cips paketi içerisine gizlediği 100 gram metamfetamin maddesi ekiplerin titiz araması ile bulundu.   Görevlilerce yürütülen bir başka çalışmada ise Antalya ilinden temin ettikleri eroin maddesini ilimize getirerek satmaya çalışan yabancı uyruklu şahıslar takibe alındı. A.A. ve H.M. isimli şüphelilerin kullandığı ve uyuşturucu madde taşındığı değerlendirilen araç ilimiz Denizli-Antalya Karayolu üzerinde ekiplerce durdurulmak istendi. Dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan şüpheliler uzun süren takip sonucu yakalandı. Şahısların kaçmaya çalışırken araç içerisinden fırlattıkları poşetten yarım kilogram eroin maddesi çıktı. Mahkemeye sevk edilen iki şüpheli tutuklandı. Olayın akabinde il merkezinde bir adrese düzenlenen operasyonda yine eroin maddesi ile uyuşturucu yapımında kullanılan amfetamin maddesi ele geçirildi.     Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde suçlarına karışan 60 kişi yakalandı. Madde ticareti yaptıkları tespit edilen 21 şüpheliden 13’ü tutuklandı. 850 gram eroin maddesine, 735 gram skunk maddesine, 120 gram amfetamin maddesine, 115 gram metamfetamin maddesine, 60 adet ecstasy hapa ve 33 gram esrar maddesine el konuldu.  

Uyuşturucu madde suçlarıyla mücadelesini kararlılıkla sürdüren Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri sokak satıcılarına göz açtırmıyor. İstanbul ve Antalya illerinden temin ettikleri yüklü miktardaki uyuşturucu maddeleri kente ulaştıran tacirler Denizli Emniyet Müdürlüğüne bağlı narkotik ekiplerinden kaçamıyor.

 

Uyuşturucu madde sevk ve ticaretine dair aldıkları istihbari bilgileri değerlendiren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri yolcu otobüsünde kamufle olan bir şahsı uyuşturucu madde ile yakaladı. Yolcu görünümündeki U.G.isimli şüphelinin cips paketi içerisine gizlediği 100 gram metamfetamin maddesi ekiplerin titiz araması ile bulundu.

 

Görevlilerce yürütülen bir başka çalışmada ise Antalya ilinden temin ettikleri eroin maddesini ilimize getirerek satmaya çalışan yabancı uyruklu şahıslar takibe alındı. A.A. ve H.M. isimli şüphelilerin kullandığı ve uyuşturucu madde taşındığı değerlendirilen araç ilimiz Denizli-Antalya Karayolu üzerinde ekiplerce durdurulmak istendi. Dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan şüpheliler uzun süren takip sonucu yakalandı. Şahısların kaçmaya çalışırken araç içerisinden fırlattıkları poşetten yarım kilogram eroin maddesi çıktı. Mahkemeye sevk edilen iki şüpheli tutuklandı. Olayın akabinde il merkezinde bir adrese düzenlenen operasyonda yine eroin maddesi ile uyuşturucu yapımında kullanılan amfetamin maddesi ele geçirildi.

 

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde suçlarına karışan 60 kişi yakalandı. Madde ticareti yaptıkları tespit edilen 21 şüpheliden 13’ü tutuklandı. 850 gram eroin maddesine, 735 gram skunk maddesine, 120 gram amfetamin maddesine, 115 gram metamfetamin maddesine, 60 adet ecstasy hapa ve 33 gram esrar maddesine el konuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.