Denizli polisinden kaçak matkap operasyonu

ASAYİŞ 11.05.2020 - 17:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli polisinden kaçak matkap operasyonu

Denizli’de KOM ekipleri, internet üzerinden kaçak elektronik eşya satışı yaptığı tespit edilen şahsı gözaltına aldı. Operasyonda kaçak 24 adet matkap ve 268 adet matkap parçası ele geçirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından geçtiğimiz hafta yapılan operasyonda, internet üzerinden kaçak elektronik eşya satışı yapan bir şahıs gözaltına alındı. Şahsın ikametine yapılan baskında ise 24 adet kaçak matkap ve 268 adet matkap parçası ele geçirildi.  

Denizli’de KOM ekipleri, internet üzerinden kaçak elektronik eşya satışı yaptığı tespit edilen şahsı gözaltına aldı. Operasyonda kaçak 24 adet matkap ve 268 adet matkap parçası ele geçirildi.


Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından geçtiğimiz hafta yapılan operasyonda, internet üzerinden kaçak elektronik eşya satışı yapan bir şahıs gözaltına alındı. Şahsın ikametine yapılan baskında ise 24 adet kaçak matkap ve 268 adet matkap parçası ele geçirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.