Denizli Protokolü Denizlispor için buluştu

SPOR 10.09.2018 - 19:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Protokolü Denizlispor için buluştu

Denilispor'un ligde başarılı olması için sezonda yapılan transferlerin yanı sıra hedeflenen başarıya ulaşmak adına Denizli Protokolü bir araya geldi.   Denizli Valiliği makam odasında gerçekleşen toplantıya Denizli protokolünün önemli isimleri Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ile sivil toplum kuruluşları katıldı.   Denizlispor Yönetim Kurulunu temsilen Başkan Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla'nın katıldığı toplantıda Denizlispor’un son durumu masaya yatırıldı. Çözüm arayışları ile birlikte fikir alışverişlerinin yapıldığı toplantının içeriğine dair bilgi verilmezken, Denizlispor'umuzun hakettiği konuma ulaşabilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Denilispor'un ligde başarılı olması için sezonda yapılan transferlerin yanı sıra hedeflenen başarıya ulaşmak adına Denizli Protokolü bir araya geldi.

 

Denizli Valiliği makam odasında gerçekleşen toplantıya Denizli protokolünün önemli isimleri Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ile sivil toplum kuruluşları katıldı.

 

Denizlispor Yönetim Kurulunu temsilen Başkan Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla'nın katıldığı toplantıda Denizlispor’un son durumu masaya yatırıldı. Çözüm arayışları ile birlikte fikir alışverişlerinin yapıldığı toplantının içeriğine dair bilgi verilmezken, Denizlispor'umuzun hakettiği konuma ulaşabilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.