Denizli Sağlık Sen’den Sağlık Çalışanlarına Aşure Hayrı

DENİZLİ 13.09.2019 - 17:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Sağlık Sen’den Sağlık Çalışanlarına Aşure Hayrı

SAĞLIK SEN Denizli Şubesi, Denizli ve tüm ilçelerinde görev yapan sağlık personeline temsilcileri aracılığıyla aşure hayrında bulunarak sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.                     Sağlık Sen Denizli Şubesi tarafından, Denizli genelinde sağlık çalışanlarına öğle yemeği ile birlikte paketler halinde hazırlanmış aşure dağıtarak ağızlarını tatlandırdı.     Denizli Sağlık Sen Şube Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu; “Denizli Sağlık Sen olarak birlik ve beraberlik her zaman önceliğimiz oldu. Aşure her tat ve rengi içinde bulunduran manevi bir anlamı olan lezzettir. Bizde Denizli’de tüm sağlık çalışanlarına hizmet eden sendikayız. Denizli ve ilçelerinde hizmet veren tüm personelimize aşure ikramında bulunduk. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın mali ve özlük hakları konusunda çalışmalarımız bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonrada devam edecektir. Sivil toplum örgütü olarak manevi ve milli konularda da üyelerimiz ve halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz dedi.      

SAĞLIK SEN Denizli Şubesi, Denizli ve tüm ilçelerinde görev yapan sağlık personeline temsilcileri aracılığıyla aşure hayrında bulunarak sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.                  

 

Sağlık Sen Denizli Şubesi tarafından, Denizli genelinde sağlık çalışanlarına öğle yemeği ile birlikte paketler halinde hazırlanmış aşure dağıtarak ağızlarını tatlandırdı.

 

 

Denizli Sağlık Sen Şube Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu; “Denizli Sağlık Sen olarak birlik ve beraberlik her zaman önceliğimiz oldu. Aşure her tat ve rengi içinde bulunduran manevi bir anlamı olan lezzettir. Bizde Denizli’de tüm sağlık çalışanlarına hizmet eden sendikayız. Denizli ve ilçelerinde hizmet veren tüm personelimize aşure ikramında bulunduk. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın mali ve özlük hakları konusunda çalışmalarımız bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonrada devam edecektir. Sivil toplum örgütü olarak manevi ve milli konularda da üyelerimiz ve halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.