Denizli Sağlık Sen Şubesi Genişletilmiş İl Divan Toplantısı

DİĞER 14.11.2016 - 09:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Sağlık Sen Şubesi Genişletilmiş İl Divan Toplantısı

denizli haber / denizli 20 haber / Denizli Sağlık Sen Şubesi Genişletilmiş İl Divan Toplantısı

Sağlık-Sen Denizli Şubesi genişletilmiş il divan kurulu toplantısını yoğun bir katılımla Dedeman otelde gerçekleştirdi.      12 Kasım Cumartesi saat 10.30 Dedeman otelde gerçekleştirilen genişletilmiş il divan kuruluna Sağlık-Sen Genel Başkanı Memur-Sen Genel Başkan Vekili Metin Memiş, Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Kemal Çırak ile Himmet Bayar, İl Sağlık Müdürü Dr.Şükrü Arpacı, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Veli Kılınçarslan, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Berna Öztürk, Aydın Sağlık-Sen Ve Isparta Sağlık-Sen Şube Başkanları, Sağlık-Sen ilçe temsilcileri ve çok sayıda üye katıldı.       Sağlık Sen Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu, divan toplantısının açılış ve selamlama konuşmasında, toplantının hayırlara vesile olmasını diledi. Sağlık çalışanların ciddi sorunlarla baş başa kaldığını belirtti. Koçoğlu, “Denizli’deki darbe girişimi ile ilgili süreçleri teşkilatımız ile omuz omuza atlattık.’’dedi. Toplantıya katılan genel başkanımıza,genel başkan yardımcılarına ,ilçe başkanlarına,temsilcilere ve tüm katılımcılara teşekkürlerini sundu.       Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, darbe girişiminde sağlık sen denizli şubesinin milli duruşunu her STK’ya örnek olarak gösterdi. Anayasa değişikliğini ve başkanlık sisteminin gereklilikleri hakkında sendika üyelerini bilgilendirdi.   Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çırak konuşmalarında, kazanımların tüm sağlık çalışanlarına hitap ettiğini belirtti. Sağlık çalışanlarını en iyi şekilde masada temsil ettiklerini ve edeceklerini vurguladı. Denizli teşkilatımızın üye hedefini 4000 olarak belirlendiğini ifade etti. Toplantıya katılan herkese teşekkürlerini sundu.     Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Denizli teşkilatını selamlama konuşmalarının ardından kısa gündem değerlendirmesinde bulundu. darbe girişimi ile ilgili o gün Ankara’da yaşadığı duygu dolu anılarını anlattı. Yıpranma payı, lisans tamamlama, sağlık çalışanlarına şiddet, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavının yapılması, sağlık çalışanlarının emeklilik maaşları ve asp bakanlığı ile ilgili sorunlar v.s konuların  aşamalarını ayrıntılı bir şekilde ilçe başkanları ve  temsilcilere anlattı. Çalışmalarından dolayı şube başkanı metin Yüksel Koçoğlu ve tüm temsilcilere teşekkürlerini sundu. Konuşmalarının sonunda temsilcilere plaket takdimi yapıldı.  
denizli haber / denizli 20 haber / Denizli Sağlık Sen Şubesi Genişletilmiş İl Divan Toplantısı

Sağlık-Sen Denizli Şubesi genişletilmiş il divan kurulu toplantısını yoğun bir katılımla Dedeman otelde gerçekleştirdi.

    

12 Kasım Cumartesi saat 10.30 Dedeman otelde gerçekleştirilen genişletilmiş il divan kuruluna Sağlık-Sen Genel Başkanı Memur-Sen Genel Başkan Vekili Metin Memiş, Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Kemal Çırak ile Himmet Bayar, İl Sağlık Müdürü Dr.Şükrü Arpacı, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Veli Kılınçarslan, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Berna Öztürk, Aydın Sağlık-Sen Ve Isparta Sağlık-Sen Şube Başkanları, Sağlık-Sen ilçe temsilcileri ve çok sayıda üye katıldı.

     

Sağlık Sen Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu, divan toplantısının açılış ve selamlama konuşmasında, toplantının hayırlara vesile olmasını diledi. Sağlık çalışanların ciddi sorunlarla baş başa kaldığını belirtti. Koçoğlu, “Denizli’deki darbe girişimi ile ilgili süreçleri teşkilatımız ile omuz omuza atlattık.’’dedi. Toplantıya katılan genel başkanımıza,genel başkan yardımcılarına ,ilçe başkanlarına,temsilcilere ve tüm katılımcılara teşekkürlerini sundu.

    

 Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, darbe girişiminde sağlık sen denizli şubesinin milli duruşunu her STK’ya örnek olarak gösterdi. Anayasa değişikliğini ve başkanlık sisteminin gereklilikleri hakkında sendika üyelerini bilgilendirdi.

 

Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çırak konuşmalarında, kazanımların tüm sağlık çalışanlarına hitap ettiğini belirtti. Sağlık çalışanlarını en iyi şekilde masada temsil ettiklerini ve edeceklerini vurguladı. Denizli teşkilatımızın üye hedefini 4000 olarak belirlendiğini ifade etti. Toplantıya katılan herkese teşekkürlerini sundu.

   

Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Denizli teşkilatını selamlama konuşmalarının ardından kısa gündem değerlendirmesinde bulundu. darbe girişimi ile ilgili o gün Ankara’da yaşadığı duygu dolu anılarını anlattı. Yıpranma payı, lisans tamamlama, sağlık çalışanlarına şiddet, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavının yapılması, sağlık çalışanlarının emeklilik maaşları ve asp bakanlığı ile ilgili sorunlar v.s konuların  aşamalarını ayrıntılı bir şekilde ilçe başkanları ve  temsilcilere anlattı. Çalışmalarından dolayı şube başkanı metin Yüksel Koçoğlu ve tüm temsilcilere teşekkürlerini sundu. Konuşmalarının sonunda temsilcilere plaket takdimi yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.