Denizli Sanayi Odası Başkanı Keçeci'den Anneler Günü mesajı

DENİZLİ 11.05.2019 - 16:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Sanayi Odası Başkanı Keçeci'den Anneler Günü mesajı

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.     Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci'nin mesajı: "Anne, bir milleti yetiştiren ailenin en önemli unsurudur.Varlık sebebimiz annelerimiz, karşılıksız emek, özveri ve sevgiyle en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan sabır ve hoşgörü kahramanlarıdır.Çocukların ilk öğretmeni annedir. Hayata dair her şey anneden öğrenilir.Toplum da annelerin yetiştirdiği nesillerin omuzlarında yükselir.Dünyanın neresinde olursa olsun, hangi sosyal statüde yaşarsa yaşasın tüm annelerin yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemler hayata ışık tutmaktadır.Şüphesiz ki onlara olan vefa borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz.     Günümüzde hem çalışarak üretime katkı sağlayan hem de annelik göreviyle topluma katkı sağlayan kadınlarımızın sayısı gittikçe artmakta ve bu da bizi çok mutlu etmektedir. Çalışan ve üreten anne, çocuklarımıza verebileceğimiz en güzel mesajdır. Bu güzel mesajı topluma daha fazla yaymak için çalışan annelerimizin artmasını ümit ediyor; tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten minnet duygusuyla kutluyorum. " dedi.

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

 

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci'nin mesajı: "Anne, bir milleti yetiştiren ailenin en önemli unsurudur.Varlık sebebimiz annelerimiz, karşılıksız emek, özveri ve sevgiyle en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan sabır ve hoşgörü kahramanlarıdır.Çocukların ilk öğretmeni annedir. Hayata dair her şey anneden öğrenilir.Toplum da annelerin yetiştirdiği nesillerin omuzlarında yükselir.Dünyanın neresinde olursa olsun, hangi sosyal statüde yaşarsa yaşasın tüm annelerin yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemler hayata ışık tutmaktadır.Şüphesiz ki onlara olan vefa borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz.

 

 

Günümüzde hem çalışarak üretime katkı sağlayan hem de annelik göreviyle topluma katkı sağlayan kadınlarımızın sayısı gittikçe artmakta ve bu da bizi çok mutlu etmektedir. Çalışan ve üreten anne, çocuklarımıza verebileceğimiz en güzel mesajdır. Bu güzel mesajı topluma daha fazla yaymak için çalışan annelerimizin artmasını ümit ediyor; tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten minnet duygusuyla kutluyorum. " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.