Denizli Sanayi Odası'ndan 12 Mart Mesajı

DENİZLİ 12.03.2019 - 18:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Sanayi Odası'ndan 12 Mart Mesajı

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.     Başkan Keçeci, istiklal marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü nedeniyle yayınladığı mesajda:“Kurtuluş Savaşı'nda vatan toprakları işgal altındayken milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un kaleme aldığı İstiklal Marşımız, milli mücadele ruhunu ve Türk Milleti'nin vatan sevgisini en güzel biçimde yansıtmaktadır.İstiklal Marşı, milli birlik ve beraberliğimizin mutabakat belgesidir. Devletimizin ve milletimizin bağımsızlığının sembolü olan istiklal marşımızın, 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 98'inci yıldönümünü kutlamanın onurunu yaşıyoruz.Türk milletinin istiklal mücadelesinin ölümsüz destanı olan İstiklal Marşımız, bugün de milletin ortak sesi ve ortak vicdanıdır.”   Bu düşüncelerle, İstiklal Marşımız’ın kabul edilişinin yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy olmak üzere, aziz şehitleriminnet ve şükranla yad ediyorum” dedi.

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

 

 

Başkan Keçeci, istiklal marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü nedeniyle yayınladığı mesajda:“Kurtuluş Savaşı'nda vatan toprakları işgal altındayken milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un kaleme aldığı İstiklal Marşımız, milli mücadele ruhunu ve Türk Milleti'nin vatan sevgisini en güzel biçimde yansıtmaktadır.İstiklal Marşı, milli birlik ve beraberliğimizin mutabakat belgesidir. Devletimizin ve milletimizin bağımsızlığının sembolü olan istiklal marşımızın, 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 98'inci yıldönümünü kutlamanın onurunu yaşıyoruz.Türk milletinin istiklal mücadelesinin ölümsüz destanı olan İstiklal Marşımız, bugün de milletin ortak sesi ve ortak vicdanıdır.”

 

Bu düşüncelerle, İstiklal Marşımız’ın kabul edilişinin yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy olmak üzere, aziz şehitleriminnet ve şükranla yad ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.