Denizli Sanayi Odası'ndan Arslan için taziye mesajı

DENİZLİ 07.06.2019 - 15:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Sanayi Odası'ndan Arslan için taziye mesajı

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci'den Denizli CHP Milletvekili Kazım Arslan için taziye mesajı yayımladı.   Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Kazım Arslan için taziye mesajı yayımladı.Başkan Keçeci mesajında “Denizli Sanayi Odası eski disiplin kurulu üyesi, değerli meslektaşım ve Denizli siyasetinin duayen isimlerinden olan CHP Denizli Milletvekili Sayın Kazım Arslan’ın vefat haberini üzüntüyle öğrendik. Geçirmiş olduğu ani rahatsızlık sonucu aramızdan ayrılan Arslan, Denizli için bir değerdi. Güler yüzlü, nezaketli ve samimi kişiliği ile örnek bir siyasetçiydi.Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi. 

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci'den Denizli CHP Milletvekili Kazım Arslan için taziye mesajı yayımladı.

 

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Kazım Arslan için taziye mesajı yayımladı.Başkan Keçeci mesajında “Denizli Sanayi Odası eski disiplin kurulu üyesi, değerli meslektaşım ve Denizli siyasetinin duayen isimlerinden olan CHP Denizli Milletvekili Sayın Kazım Arslan’ın vefat haberini üzüntüyle öğrendik. Geçirmiş olduğu ani rahatsızlık sonucu aramızdan ayrılan Arslan, Denizli için bir değerdi. Güler yüzlü, nezaketli ve samimi kişiliği ile örnek bir siyasetçiydi.Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.