Denizli Sanayi Odası ve AB Bilgi Merkezi Depremzedeler ile iftarda buluştu

DENİZLİ 15.05.2019 - 11:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Sanayi Odası ve AB Bilgi Merkezi Depremzedeler ile iftarda buluştu

Denizli Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi 13 Mayıs 2019 akşamı, Acıpayam’da yaşanan depremlerden en çok etkilenen Kırca Köyünde düzenlediği iftar yemeğinde depremzedeler ile bir araya geldi.   9 Mayıs Avrupa Günü kapsamında düzenlenen iftar yemeğine Denizli Valisi Hasan Karahan,Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer,Acıpayam Belediye Başkan Vekili Abdullah Sönmezve Denizli CHP Milletvekili Kazım Arslan da katıldı. Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe iş adamları da yoğun ilgi gösterirken, çevre köylerden de vatandaşlar katıldı. 350 kişinin katıldığı iftar yemeğinden önce depremzedeler ile sohbet eden protokol üyeleri ve iş adamları köydeki son durum ile ilgili bilgi aldılar. Çadır kentte düzenlenen iftar yemeğinin ardından Denizli AB Bilgi Merkezinin çocuklar için hazırladığı hediyeler dağıtıldı. Birlik ve beraberliğin daha da önem kazandığı ramazan ayında bölge halkı ile bir araya gelen Denizli Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.   İftar yemeği ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Keçeci, “Her yıl düzenli olarak iftar yemeği veriyoruz. Bu yıl da buradaki depremzede vatandaşlarımızla bir arada olmak onlarla birlikte iftarımızı yapmak istedik. Buradaki depremzede vatandaşlarımızın yanlarında olarak acılarını bir nebzede olsa hafifletmek için onlarla bir araya gelmek istedik. Sayın Valimiz de bize eşlik etti. Sayın Valimize de çok teşekkür ediyorum. DSO olarak bundan sonraki 10 gün daha buradaki depremzedelerin iftar yemeği sponsorluğunu üstlendik. Evleri yıkılmış bu insanlara sahip çıkmamız gerekiyor. Allah kimseyi böyle afetle sınamasın.”dedi.

Denizli Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi 13 Mayıs 2019 akşamı, Acıpayam’da yaşanan depremlerden en çok etkilenen Kırca Köyünde düzenlediği iftar yemeğinde depremzedeler ile bir araya geldi.

 

9 Mayıs Avrupa Günü kapsamında düzenlenen iftar yemeğine Denizli Valisi Hasan Karahan,Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer,Acıpayam Belediye Başkan Vekili Abdullah Sönmezve Denizli CHP Milletvekili Kazım Arslan da katıldı. Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe iş adamları da yoğun ilgi gösterirken, çevre köylerden de vatandaşlar katıldı. 350 kişinin katıldığı iftar yemeğinden önce depremzedeler ile sohbet eden protokol üyeleri ve iş adamları köydeki son durum ile ilgili bilgi aldılar. Çadır kentte düzenlenen iftar yemeğinin ardından Denizli AB Bilgi Merkezinin çocuklar için hazırladığı hediyeler dağıtıldı. Birlik ve beraberliğin daha da önem kazandığı ramazan ayında bölge halkı ile bir araya gelen Denizli Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

 

İftar yemeği ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Keçeci, “Her yıl düzenli olarak iftar yemeği veriyoruz. Bu yıl da buradaki depremzede vatandaşlarımızla bir arada olmak onlarla birlikte iftarımızı yapmak istedik. Buradaki depremzede vatandaşlarımızın yanlarında olarak acılarını bir nebzede olsa hafifletmek için onlarla bir araya gelmek istedik. Sayın Valimiz de bize eşlik etti. Sayın Valimize de çok teşekkür ediyorum. DSO olarak bundan sonraki 10 gün daha buradaki depremzedelerin iftar yemeği sponsorluğunu üstlendik. Evleri yıkılmış bu insanlara sahip çıkmamız gerekiyor. Allah kimseyi böyle afetle sınamasın.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.