Denizli Sanayi Odasından Nevruz Bayramı Mesajı

DENİZLİ 22.03.2019 - 19:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Sanayi Odasından Nevruz Bayramı Mesajı

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Nevruz Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.     Keçeci yayımladığı mesajında; “Nevruz, bize baharı, hayatı ve yeniden dirilişi müjdeleyen en güzel dostluk ve kardeşlik çağrısıdır.2009 yılında Nevruz, Dünya Manevi Kültür Mirası Listesi'ne alınmış, 2010 yılında ise, Birleşmiş Milletler, Dünya Nevruz Bayramını ilan etmiştir. Nevruz artık bütün insanlığa mal olmuş, evrensel bir değer haline gelmiştir. Bu nedenle Nevruz kesinlikle tek bir dile, kimliğe ait değildir. Nevruz, insanlığın, bir arada kardeşçe yaşamasının sembolüdür. Etnik kökeni, diIi, inancı ve siyasi görüşü ne oIursa oIsun herkes, bu üIkenin ayrıImaz ve eşit vatandaşıdır. Bütün renkleri ve dokuIarıyIa, bütün zenginIikIeriyIe bu memIeket hepimizindir. Bu biIinçIe, sahip oIduğumuz birikimin en iyi şekiIde korunması ve yarınIara aktarıIması hususunda hepimize büyük sorumIuIuk düşmektedir.   Bu duygu ve düşüncelerle;doğanın ölü dokusu nevruzla birlikte can bulan, barışın egemen oIduğu günIer diIiyorum ve Nevruzunuzu kutIuyorum.” dedi.

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Nevruz Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

 

Keçeci yayımladığı mesajında; “Nevruz, bize baharı, hayatı ve yeniden dirilişi müjdeleyen en güzel dostluk ve kardeşlik çağrısıdır.2009 yılında Nevruz, Dünya Manevi Kültür Mirası Listesi'ne alınmış, 2010 yılında ise, Birleşmiş Milletler, Dünya Nevruz Bayramını ilan etmiştir. Nevruz artık bütün insanlığa mal olmuş, evrensel bir değer haline gelmiştir. Bu nedenle Nevruz kesinlikle tek bir dile, kimliğe ait değildir. Nevruz, insanlığın, bir arada kardeşçe yaşamasının sembolüdür.

Etnik kökeni, diIi, inancı ve siyasi görüşü ne oIursa oIsun herkes, bu üIkenin ayrıImaz ve eşit vatandaşıdır. Bütün renkleri ve dokuIarıyIa, bütün zenginIikIeriyIe bu memIeket hepimizindir. Bu biIinçIe, sahip oIduğumuz birikimin en iyi şekiIde korunması ve yarınIara aktarıIması hususunda hepimize büyük sorumIuIuk düşmektedir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle;doğanın ölü dokusu nevruzla birlikte can bulan, barışın egemen oIduğu günIer diIiyorum ve Nevruzunuzu kutIuyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.