Denizli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nden İşletme Cetveli Duyurusu

DENİZLİ 12.04.2019 - 10:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nden İşletme Cetveli Duyurusu

Denizli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bir önceki yıla ait faaliyetlerini içeren Yıllık İşletme Cetvellerinin bildirilmesi konusunda uyarıda bulundu. Nisan sonuna kadar cetvellerini siteme girmeyenlere bin 294 TL. idari para cezası uygulanacağı duyuruldu.   Denizli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sefa Gökalp’in yaptığı açıklamada; “Sanayi Sicil Belgesi sahibi olan işletmeler, 6948 sayılı Sanayi Sicil Kanunu’nun 5. Maddesi gereği bir önceki yıla ait faaliyetlerini içeren Yıllık İşletme Cetvellerini her yılın ilk dört ayı içerisinde bildirmeleri gerekmektedir. Buna göre söz konusu işletmeler https://sanayisicil.sanayi.gov.tr internet adresi üzerinden kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yaparak 2018 yılına ait Yıllık İşletme Cetvellerini, 30 Nisan 2019 tarihine kadar doldurmaları gerekmektedir.   Süresi içerisinde cetvellerini sisteme girmeyen işletmeler hakkında 6948 sayılı Sanayi Sicil Kanununun 9. Maddesi gereği, 1.294,00 (Bin iki yüz doksan dört ) TL İdari Para Cezası uygulanacaktır.   Konu hakkında detaylı bilgi Denizli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünün 444 6 100 nolu telefon hattından alınabilir.

Denizli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bir önceki yıla ait faaliyetlerini içeren Yıllık İşletme Cetvellerinin bildirilmesi konusunda uyarıda bulundu. Nisan sonuna kadar cetvellerini siteme girmeyenlere bin 294 TL. idari para cezası uygulanacağı duyuruldu.

 

Denizli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sefa Gökalp’in yaptığı açıklamada; “Sanayi Sicil Belgesi sahibi olan işletmeler, 6948 sayılı Sanayi Sicil Kanunu’nun 5. Maddesi gereği bir önceki yıla ait faaliyetlerini içeren Yıllık İşletme Cetvellerini her yılın ilk dört ayı içerisinde bildirmeleri gerekmektedir.

Buna göre söz konusu işletmeler https://sanayisicil.sanayi.gov.tr internet adresi üzerinden kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yaparak 2018 yılına ait Yıllık İşletme Cetvellerini, 30 Nisan 2019 tarihine kadar doldurmaları gerekmektedir.

 

Süresi içerisinde cetvellerini sisteme girmeyen işletmeler hakkında 6948 sayılı Sanayi Sicil Kanununun 9. Maddesi gereği, 1.294,00 (Bin iki yüz doksan dört ) TL İdari Para Cezası uygulanacaktır.

 

Konu hakkında detaylı bilgi Denizli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünün 444 6 100 nolu telefon hattından alınabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.