Denizli Sarayköy Belediyesi Bu Sefer Bir Güvercine Sahip Çıktı

YAŞAM 12.03.2017 - 15:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Sarayköy Belediyesi Bu Sefer Bir Güvercine Sahip Çıktı

Denizli Sarayköy Belediyesi zabıta ekipleri,daha bir köpeğe yardım etmişti bu sefer ise yaralı bir güvercine yardım etti.

Denizli Sarayköy Belediyesi zabıta ekipleri, cama vurarak yaralanan ve uçamayan yaralı güvercini tedavi edilmesi için belediyenin veteriner hizmetlerine teslim etti.   Şimdiye kadar başta yaralı köpek ve kuş olmak üzere onlarca hayvana sahip çıkarak yaşamasını sağlayan Sarayköy Belediyesi Zabıta görevlileri, yine örnek bir davranışa imza attı.   Sarayköy Belediyesi önünde uçamayan güvercin olduğunu fark edenzabıta, güvencinin yanına yaklaştığında yaralandığını gördü. Cama vurarak yaralandığı tespit edilen güvercine sahip çıkan Sarayköy Belediyesi Zabıta ekipleri güvercine önce su verdi. Ardından da tedavi edilmesi için Sarayköy Belediyesi Veteriner Hizmetlerine teslim etti.   Yaralı güvercinin tedavisi yapıldıktan sonra doğal yaşamına bırakılacağı belirtildi.   
Denizli Sarayköy Belediyesi zabıta ekipleri,daha bir köpeğe yardım etmişti bu sefer ise yaralı bir güvercine yardım etti.

Denizli Sarayköy Belediyesi zabıta ekipleri, cama vurarak yaralanan ve uçamayan yaralı güvercini tedavi edilmesi için belediyenin veteriner hizmetlerine teslim etti.

 

Şimdiye kadar başta yaralı köpek ve kuş olmak üzere onlarca hayvana sahip çıkarak yaşamasını sağlayan Sarayköy Belediyesi Zabıta görevlileri, yine örnek bir davranışa imza attı.

 

Sarayköy Belediyesi önünde uçamayan güvercin olduğunu fark edenzabıta, güvencinin yanına yaklaştığında yaralandığını gördü. Cama vurarak yaralandığı tespit edilen güvercine sahip çıkan Sarayköy Belediyesi Zabıta ekipleri güvercine önce su verdi. Ardından da tedavi edilmesi için Sarayköy Belediyesi Veteriner Hizmetlerine teslim etti.

 

Yaralı güvercinin tedavisi yapıldıktan sonra doğal yaşamına bırakılacağı belirtildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.