Denizli Şehitleri Unutmadı

SPOR 04.03.2020 - 09:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Şehitleri Unutmadı

İdlib’de Mehmetçiklerimize karşı yapılan hain saldırıda şehit olan 34 askerimiz için Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi şehitlerimizin anısına saygı duruşunda bulunuldu. Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu da ilimizde oynanan müsabakalardan önce başsağlığı içerikli pankartlar hazırlayarak şehitlerimizi andı.   Ülkemizi yasa boğan ve 34 askerimizin şehit olduğu İdlib’teki hain saldırı amatör liglerde de kınandı. Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Denizli’de de amatör müsabakalar öncesi saygı duruşu yapılıp İstiklal Marşı okundu. Bölgesel Amatör Lig, Denizli Süper Lig, 1. Amatör Küme, 2. Amatör Küme ve gençler liglerinde oynanan maçlardan önce Denizli ASKF tarafından hazırlnan “Milletimizin Başı Sağ Olsun. İdlib’teki Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz” yazan pankartlar açıldı. Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen de hafta sonundaki maçları bizzat takip etti. Başkan Ceşen, Cumartesi günü  İlbadı Stadı’ndaki Denizli Süper Lig Ali İpek Sezonu’na ait Alparslanspor – Beyağaç Belediyespor, Denizli 2. Amatör Küme’de Doğan Demircioğlu Stadı’ndaki Gökbörüspor – Hisarspor, U 17 Ligi’nde Akkonak Stadı’nda oynanan D. Telekomspor-Şirinköyspor, Denizli 1. Amatör Küme’deki Üçler Albayrak Büyükşehirspor – Yıldızspor ve Şirinköy Stadı’ndaki U 17 Ligi’ne ait olan Merkezefendi – Sarayköyspor maçlarında yer aldı. Pazar günü Akkonak Stadı’nda oynanan Spor Toto Sağırlar Süper Ligi’ndeki Denizli İşitme Engelliler-İstanbul Sessizlerspor, Sarayköy Stadı’ndaki Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’taki Sarayköyspor – Karaman Belediyespor, Gümüşler Stadı’nda 1. Amatör Küme’ye ait Şemiklerspor – Bekilli Belediyespor maçlarında da yer alan Başkan Ceşen, şehitlerimizin anısını yaşattı.     AMATÖR SPOR CAMİASI TEK YÜREK OLDU  Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, İdlib'te şehit olan askerlerimizin acısını millet olarak yaşadıklarını ifade ederek, “Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Denizli Amatör Spor Kulüplerimiz de kahraman askerlerimize yapılan hain saldırılarda şehit olan evlatlarımızı unutmadıklarını sahalarda tek yürek olarak açıkça belirtmiş oldular. Sporun gücünün Türkiye'nin her yerinde hissedildiği bu günlerde hep birlikte tek yürek olarak en üst seviyede destek mesajlarının verilmesi çok anlamlıdır. Bu vesile ile İdlib'te şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet; şehit yakınlarına ve ülkemize başsağlığı; Yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum” dedi.  

İdlib’de Mehmetçiklerimize karşı yapılan hain saldırıda şehit olan 34 askerimiz için Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi şehitlerimizin anısına saygı duruşunda bulunuldu. Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu da ilimizde oynanan müsabakalardan önce başsağlığı içerikli pankartlar hazırlayarak şehitlerimizi andı.

 

Ülkemizi yasa boğan ve 34 askerimizin şehit olduğu İdlib’teki hain saldırı amatör liglerde de kınandı. Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Denizli’de de amatör müsabakalar öncesi saygı duruşu yapılıp İstiklal Marşı okundu. Bölgesel Amatör Lig, Denizli Süper Lig, 1. Amatör Küme, 2. Amatör Küme ve gençler liglerinde oynanan maçlardan önce Denizli ASKF tarafından hazırlnan “Milletimizin Başı Sağ Olsun. İdlib’teki Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz” yazan pankartlar açıldı. Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen de hafta sonundaki maçları bizzat takip etti. Başkan Ceşen, Cumartesi günü  İlbadı Stadı’ndaki Denizli Süper Lig Ali İpek Sezonu’na ait Alparslanspor – Beyağaç Belediyespor, Denizli 2. Amatör Küme’de Doğan Demircioğlu Stadı’ndaki Gökbörüspor – Hisarspor, U 17 Ligi’nde Akkonak Stadı’nda oynanan D. Telekomspor-Şirinköyspor, Denizli 1. Amatör Küme’deki Üçler Albayrak Büyükşehirspor – Yıldızspor ve Şirinköy Stadı’ndaki U 17 Ligi’ne ait olan Merkezefendi – Sarayköyspor maçlarında yer aldı. Pazar günü Akkonak Stadı’nda oynanan Spor Toto Sağırlar Süper Ligi’ndeki Denizli İşitme Engelliler-İstanbul Sessizlerspor, Sarayköy Stadı’ndaki Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’taki Sarayköyspor – Karaman Belediyespor, Gümüşler Stadı’nda 1. Amatör Küme’ye ait Şemiklerspor – Bekilli Belediyespor maçlarında da yer alan Başkan Ceşen, şehitlerimizin anısını yaşattı.

 

 

AMATÖR SPOR CAMİASI TEK YÜREK OLDU

 Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, İdlib'te şehit olan askerlerimizin acısını millet olarak yaşadıklarını ifade ederek, “Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Denizli Amatör Spor Kulüplerimiz de kahraman askerlerimize yapılan hain saldırılarda şehit olan evlatlarımızı unutmadıklarını sahalarda tek yürek olarak açıkça belirtmiş oldular. Sporun gücünün Türkiye'nin her yerinde hissedildiği bu günlerde hep birlikte tek yürek olarak en üst seviyede destek mesajlarının verilmesi çok anlamlıdır. Bu vesile ile İdlib'te şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet; şehit yakınlarına ve ülkemize başsağlığı; Yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.