Denizli Şehitliği’nde 30 yükümlü çevre düzenlemesi yaptı

DENİZLİ 18.07.2019 - 10:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Şehitliği’nde 30 yükümlü çevre düzenlemesi yaptı

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafında, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında 30 yükümlü tarafından Denizli Şehitliği’nde çevre düzenlemesi yapıldı.   15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında; kamu hizmeti cezasını yerine getiren ve infaz işlemlerine devam edilen 30 yükümlü tarafından Denizli Şehitliğinde çevre düzenleme çalışmaları  yapıldı.     Şehitlikteki çalışmalara katılan tüm yükümlülere çalışmalar sonunda,  Denetimli Serbestlik Müdürü Kamil Demir, Şehit ve Gazi Yakınları Derneği Denizli Şube Başkanı Mustafa Işık ve Asri Mezarlıklar Müdürü Hasan Özmet tarafından  Türk Bayrağı hediye edildi.   Şehitlikteki çevre düzenlemesinin yanı sıra şehitler için dualar edildi ve rahmet ve minnetle anıldı.  

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafında, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında 30 yükümlü tarafından Denizli Şehitliği’nde çevre düzenlemesi yapıldı.

 

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında; kamu hizmeti cezasını yerine getiren ve infaz işlemlerine devam edilen 30 yükümlü tarafından Denizli Şehitliğinde çevre düzenleme çalışmaları  yapıldı.

 

 

Şehitlikteki çalışmalara katılan tüm yükümlülere çalışmalar sonunda,  Denetimli Serbestlik Müdürü Kamil Demir, Şehit ve Gazi Yakınları Derneği Denizli Şube Başkanı Mustafa Işık ve Asri Mezarlıklar Müdürü Hasan Özmet tarafından  Türk Bayrağı hediye edildi.

 

Şehitlikteki çevre düzenlemesinin yanı sıra şehitler için dualar edildi ve rahmet ve minnetle anıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.