Denizli Semalarında Bir Garip Cisim

DENİZLİ 19.03.2020 - 12:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Semalarında Bir Garip Cisim

Denizli'nin Babadağ İlçesi'nde gökyüzünde gece karanlığında hem ufo hem de droneyi andıran görüntü görenleri heyecanlandırdı.   Dün akşam saatlerinde Babadağ İlçesi'nde gökyüzünde hem ufo hem de droneyi andıran görüntüyü gören Ömer Sarıtaş, heyecanla eşini çağırdı. Kendisinin göz yanılması olup olmadığını anlamak için eşinin de cisme bakmasını söyledi.  Aynı şeyi eşinin de gördüğü belirten Sarıtaş, parlak  cismin hareket ederek gökyüzünden uzaklaştığını seyrederken cep telefonu ile resmini çekti.     "İLK GÖRDÜĞÜMDE UZAYA FIRLATILMIŞ FÜZEYE BENZİYORDU"   Ömer Sarıtaş, gökyüzünde gördüğü cismi yaşadığı heyecanla cep telefonu ile kameraya alamadığını sadece fotoğrafını çekebildi. Akşam saatlerinde hava almak için balkona çıktığını belirten Sarıtaş, gökyüzündeki bu cismi ilk gördüğünde ince uzun uzaya fırlatılmış füzeye benzettiğini söyledi.     Ömer Sarıtaş gördüklerini şöyle anlattı: "İlk baktığımda gözümü aldı. Acaba, 'Ben mi yanlış görüyorum" diyerek eşimi çağırdım. Oda gördü. Yıldız olması imkansız… Elimdeki cep telefonuyla fotoğrafını çektim. Yaklaştırınca yıldız olmadığı anlaşılıyor. Hareket halindeydi çok yavaş ilerliyordu. Ben ilk gördüğümde ince uzun sanki uzaya fırlatılmış güzeye benzettim. Aşırı ışık vardı" dedi.     Sarıtaş'ın gördüğü parlak cisim heyecanlı bakışlar arasında yavaş yavaş gökyüzünde kayboldu. Sarıtaş daha sonra çektiği parlak cismin resmini sosyal medyada paylaştı.

Denizli'nin Babadağ İlçesi'nde gökyüzünde gece karanlığında hem ufo hem de droneyi andıran görüntü görenleri heyecanlandırdı.

 

Dün akşam saatlerinde Babadağ İlçesi'nde gökyüzünde hem ufo hem de droneyi andıran görüntüyü gören Ömer Sarıtaş, heyecanla eşini çağırdı. Kendisinin göz yanılması olup olmadığını anlamak için eşinin de cisme bakmasını söyledi.  Aynı şeyi eşinin de gördüğü belirten Sarıtaş, parlak  cismin hareket ederek gökyüzünden uzaklaştığını seyrederken cep telefonu ile resmini çekti.

 

 

"İLK GÖRDÜĞÜMDE UZAYA FIRLATILMIŞ FÜZEYE BENZİYORDU"

 

Ömer Sarıtaş, gökyüzünde gördüğü cismi yaşadığı heyecanla cep telefonu ile kameraya alamadığını sadece fotoğrafını çekebildi. Akşam saatlerinde hava almak için balkona çıktığını belirten Sarıtaş, gökyüzündeki bu cismi ilk gördüğünde ince uzun uzaya fırlatılmış füzeye benzettiğini söyledi.

 

 

Ömer Sarıtaş gördüklerini şöyle anlattı: "İlk baktığımda gözümü aldı. Acaba, 'Ben mi yanlış görüyorum" diyerek eşimi çağırdım. Oda gördü. Yıldız olması imkansız… Elimdeki cep telefonuyla fotoğrafını çektim. Yaklaştırınca yıldız olmadığı anlaşılıyor. Hareket halindeydi çok yavaş ilerliyordu. Ben ilk gördüğümde ince uzun sanki uzaya fırlatılmış güzeye benzettim. Aşırı ışık vardı" dedi.

 

 

Sarıtaş'ın gördüğü parlak cisim heyecanlı bakışlar arasında yavaş yavaş gökyüzünde kayboldu. Sarıtaş daha sonra çektiği parlak cismin resmini sosyal medyada paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.