Denizli semalarındaki helikopterlerin sırrı çözüldü

GÜNDEM 28.02.2017 - 15:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli semalarındaki helikopterlerin sırrı çözüldü

Denizli valiliğinden yapılan açıklamada,Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Salih Zeki Çolak, Vali Ahmet altıparmak’ı ziyaret etti

Denizli semalarında bugün  iki askeri helikopterin geçişinin sırrı çözüldü. Vatandaşların meraklı bakışları arasında 11 'inci Komando Tugay ve Garnizon Komutanlığına inen iki askeri helikopterin içinde üst düzey komutanların olduğu anlaşıldı.   Denizli semalarında görünen helikopterlerin getirdiği, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ve Ege Ordu Komutanı Orgeneral Abdullah Recep, Vali Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.     Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ı makamında ziyaret eden Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ve Ege Ordu Komutanı Orgeneral Abdullah Recep, ilk olarak Valilik Şeref Defterini imzaladı. Denizli 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı’nın da hazır bulunduğu ziyarette Komutanlar daha sonra Valilik Makamına geçerek Vali Altıparmak ile bir süre görüştü.   
Denizli valiliğinden yapılan açıklamada,Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Salih Zeki Çolak, Vali Ahmet altıparmak’ı ziyaret etti

Denizli semalarında bugün  iki askeri helikopterin geçişinin sırrı çözüldü. Vatandaşların meraklı bakışları arasında 11 'inci Komando Tugay ve Garnizon Komutanlığına inen iki askeri helikopterin içinde üst düzey komutanların olduğu anlaşıldı.

 

Denizli semalarında görünen helikopterlerin getirdiği, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ve Ege Ordu Komutanı Orgeneral Abdullah Recep, Vali Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.

 

 

Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ı makamında ziyaret eden Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ve Ege Ordu Komutanı Orgeneral Abdullah Recep, ilk olarak Valilik Şeref Defterini imzaladı. Denizli 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı’nın da hazır bulunduğu ziyarette Komutanlar daha sonra Valilik Makamına geçerek Vali Altıparmak ile bir süre görüştü. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.