Denizli seni çağıldıyor-a tebessüm ettiren cevap!

DENİZLİ 06.11.2018 - 09:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli seni çağıldıyor-a tebessüm ettiren cevap!

Denizli turizmine katkı amaçlı Büyükşehir Belediyesi tarafından, İstanbul'un 39 ilçesindeki 300 ayrı noktaya asılan 700 görseli, etkisini sürdürürken, İstanbul'da bulunan Denizlili vatandaşların işine yaradı. Bazı vatandaşların ailelerine sosyal medya hesabından insanı tebessüm ettiren mesajları başkan Osman Zolan'ın da gündeminde yerini aldı.   Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'de bir ilki daha gerçekleştirerek şehrin turizm değerlerini metropol kent İstanbul'un 39 ilçesindeki 300 ayrı noktasında, İstanbul'un en kalabalık noktalarında yer alan Denizli'nin turizm değerlerini barındıran toplam 700 görsel milyonlarla buluştu.   Bunu fırsat bilen İstanbul'da bulunan Denizlili vatandaşlar, sosyal medya hesaplarından ailelerine ve yakınlarına tebessüm ettiren mesajlar gönderiyor. Bunlardan birini gören Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Beşiktaş'ta oturan ismi bilinmeyen bir genç kızın " Alo deseniz gelirdim, anneciğim babacığım Beşiktaş'ın her yerine asmanıza gerek yoktu" paylaşımını kendi sosyal medya hesabından şu şekilde paylaştı. " İstanbul’da yaşayan Denizlili kardeşlerimiz ailelerine şehrimizin tanıtım kampanyası ile mesaj vermeye devam ediyorlar. Tıpkı İstanbul’da okuyan kızımız gibi.." ifadelerine yer verdi.       Genç kızın bu mesajı sadece ailesine değil, Başkan Osman Zolan'ın bu mesajı ile birlikte tüm Denizli mesajını almış oldu. :)    

Denizli turizmine katkı amaçlı Büyükşehir Belediyesi tarafından, İstanbul'un 39 ilçesindeki 300 ayrı noktaya asılan 700 görseli, etkisini sürdürürken, İstanbul'da bulunan Denizlili vatandaşların işine yaradı. Bazı vatandaşların ailelerine sosyal medya hesabından insanı tebessüm ettiren mesajları başkan Osman Zolan'ın da gündeminde yerini aldı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'de bir ilki daha gerçekleştirerek şehrin turizm değerlerini metropol kent İstanbul'un 39 ilçesindeki 300 ayrı noktasında, İstanbul'un en kalabalık noktalarında yer alan Denizli'nin turizm değerlerini barındıran toplam 700 görsel milyonlarla buluştu.

 

Bunu fırsat bilen İstanbul'da bulunan Denizlili vatandaşlar, sosyal medya hesaplarından ailelerine ve yakınlarına tebessüm ettiren mesajlar gönderiyor. Bunlardan birini gören Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Beşiktaş'ta oturan ismi bilinmeyen bir genç kızın " Alo deseniz gelirdim, anneciğim babacığım Beşiktaş'ın her yerine asmanıza gerek yoktu" paylaşımını kendi sosyal medya hesabından şu şekilde paylaştı. " İstanbul’da yaşayan Denizlili kardeşlerimiz ailelerine şehrimizin tanıtım kampanyası ile mesaj vermeye devam ediyorlar. Tıpkı İstanbul’da okuyan kızımız gibi.." ifadelerine yer verdi.

 

 

 

Genç kızın bu mesajı sadece ailesine değil, Başkan Osman Zolan'ın bu mesajı ile birlikte tüm Denizli mesajını almış oldu. :)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.