Denizli Şiire Doyacak

KÜLTÜR 15.12.2017 - 17:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Şiire Doyacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen ve iki gün sürecek Uluslararası Denizli Yaren Şairler Şöleni için kente gelen şairler, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.     Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen Uluslararası Denizli Yaren Şairler Şöleni için kente gelen şairler Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESEM) Genel Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız ve şairler katıldı.    Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Subakan Kabukçu, Ortadoğu ve Türkiye’nin en iyi şairlerinin üçüncü kez Denizli’de olduklarını belirterek, şairlerin bugün 17 okulda öğrencilerle eş zamanlı olarak bir araya geldiklerini söyledi. İLESEM Genel Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız ise, Başkan Zolan'a teşekkür ederek, "Sosyal belediyecilik ve kültür sanat alanında güzel işler yapıyorsunuz. Bu alana yapılacak olan hizmet yüz yıllar boyunca devam edecek olan bir hizmet” dedi.   “Gelecek nesillerimize değerlerimizi aktarmalıyız”   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Ben Denizli’ye geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Uluslararası Yaren Şairler Şöleni'nin bu yıl 3'üncüsünü gerçekleştiriyoruz. Bu etkinliğimizin her yıl daha iyiye daha güzele gitmesini istiyoruz. Bunlar bizim özümüz, kültürümüz. Bu şölenin en sevdiğim bölümü lise öğrencileri ile bir araya geldiğiniz bölüm. Gelecek nesillerimize değerlerimizi ve özümüzü aktarmak durumundayız. Sizleri burada görmekten şeref duyduk” dedi.           

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen ve iki gün sürecek Uluslararası Denizli Yaren Şairler Şöleni için kente gelen şairler, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

 

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen Uluslararası Denizli Yaren Şairler Şöleni için kente gelen şairler Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESEM) Genel Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız ve şairler katıldı.

 

 Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Subakan Kabukçu, Ortadoğu ve Türkiye’nin en iyi şairlerinin üçüncü kez Denizli’de olduklarını belirterek, şairlerin bugün 17 okulda öğrencilerle eş zamanlı olarak bir araya geldiklerini söyledi. İLESEM Genel Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız ise, Başkan Zolan'a teşekkür ederek, "Sosyal belediyecilik ve kültür sanat alanında güzel işler yapıyorsunuz. Bu alana yapılacak olan hizmet yüz yıllar boyunca devam edecek olan bir hizmet” dedi.

 

“Gelecek nesillerimize değerlerimizi aktarmalıyız”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Ben Denizli’ye geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Uluslararası Yaren Şairler Şöleni'nin bu yıl 3'üncüsünü gerçekleştiriyoruz. Bu etkinliğimizin her yıl daha iyiye daha güzele gitmesini istiyoruz. Bunlar bizim özümüz, kültürümüz. Bu şölenin en sevdiğim bölümü lise öğrencileri ile bir araya geldiğiniz bölüm. Gelecek nesillerimize değerlerimizi ve özümüzü aktarmak durumundayız. Sizleri burada görmekten şeref duyduk” dedi.     

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.