Denizli sokaklarında çıplak koşan adam

DENİZLİ 13.10.2020 - 09:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli sokaklarında çıplak koşan adam

Denizli’de dün akşam saatlerinde şaşkınlığa neden olay gerçekleşti. Bir gencin anadan doğma hali ile çırılçıplak Albayrak Meydan’ı civarlarında koşması Denizli gündemine oturdu.   Olay Merkezefendi İlçesi Albayrak Meydanı civarlarında gerçekleşti. İddiaya göre, ismi açıklanmayan ve akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen bir genç, çırılçıplak soyunarak önce ara sokaklarda ardından Albayrak Meydanı’na doğru koşmaya başladı. Albayrak Meydanı’na koştuğu sırada bazı vatandaşların cep kameralarına yansıyan olay sosyal medyada paylaşılınca günün gündemi oldu.       Karşılarında üzerine doğru gelen çıplak bir kişiyi gören sürücüler neye uğradıklarını şaşırdı. Çıplak halde koşmaya devam eden kişiyi bazı sürücüler araçlarından inerek yakalamak için peşinden koşturdu. Durum hemen emniyet güçlerine bildirildi. Olay yerine gelen ekipler, akli dengesi bozuk olduğu öğrenilen genci ambulansa alarak olay yerinden uzaklaştırdı.   İlk etapta büyük tepki çeken ve tamamıyla yanlış anlaşılmalara yol açan ve neden böyle bir şey yaptığı merak konusu olurken, olayın gerçek yüzü çok geçmeden anlaşıldı. Akli dengesi yerinde olmayan gencin çırılçıplak koşarken, “savaş çıktı, ülkeyi kurtarmam lazım” diyerek koştuğunu belirten görgü tanıkları yaşanan bu olaydan büyük üzüntü duyduklarını dile getirdi. Çıplak halde yakalanan ve daha sonra ambulans ile hastaneye kaldırılan gencin tedavi altına alındığı öğrenildi.    

Denizli’de dün akşam saatlerinde şaşkınlığa neden olay gerçekleşti. Bir gencin anadan doğma hali ile çırılçıplak Albayrak Meydan’ı civarlarında koşması Denizli gündemine oturdu.

 

Olay Merkezefendi İlçesi Albayrak Meydanı civarlarında gerçekleşti. İddiaya göre, ismi açıklanmayan ve akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen bir genç, çırılçıplak soyunarak önce ara sokaklarda ardından Albayrak Meydanı’na doğru koşmaya başladı. Albayrak Meydanı’na koştuğu sırada bazı vatandaşların cep kameralarına yansıyan olay sosyal medyada paylaşılınca günün gündemi oldu.

 

 

 

Karşılarında üzerine doğru gelen çıplak bir kişiyi gören sürücüler neye uğradıklarını şaşırdı. Çıplak halde koşmaya devam eden kişiyi bazı sürücüler araçlarından inerek yakalamak için peşinden koşturdu. Durum hemen emniyet güçlerine bildirildi. Olay yerine gelen ekipler, akli dengesi bozuk olduğu öğrenilen genci ambulansa alarak olay yerinden uzaklaştırdı.

 

İlk etapta büyük tepki çeken ve tamamıyla yanlış anlaşılmalara yol açan ve neden böyle bir şey yaptığı merak konusu olurken, olayın gerçek yüzü çok geçmeden anlaşıldı. Akli dengesi yerinde olmayan gencin çırılçıplak koşarken, “savaş çıktı, ülkeyi kurtarmam lazım” diyerek koştuğunu belirten görgü tanıkları yaşanan bu olaydan büyük üzüntü duyduklarını dile getirdi. Çıplak halde yakalanan ve daha sonra ambulans ile hastaneye kaldırılan gencin tedavi altına alındığı öğrenildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Rumuz
(05.04.2023 01:25 - #750)
Millet kafayi sonunda siyirdi. Hayirli olsun.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.