Denizli Spor Tesisleri 24 Saat Açık Olacak

SPOR 29.01.2019 - 17:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Spor Tesisleri 24 Saat Açık Olacak

Soğuk kış günlerinde sıcak salon ortamında spor yapmak isteyenler için Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın spor salonları geceleri de hizmet verecek. Proje sadece gençlere değil, yetişkinlere yönelik turnuvaları da içeriyor.     Gençlik ve Spor Bakanlığı Denizli’de, her yaştan vatandaşın günün her saatinde aktif spor yapması için ilk etapta en az bir spor salonunu 24 saat kullanıma açacak. Öncelikle okul çağındaki çocukların ve gençlerin aileleriyle birlikte spor yapmalarının teşvik edilmesi hedefleniyor. Hafta sonu da dahil akşamları zaman mefhumu gözetmeksizin yetişkinlere yönelik turnuvalar yapılması yönünde çalışmaların olduğu ve gelen taleplere göre turnuva tarihlerin netleşeceği bildirildi.      SOĞUK HAVA SPOR YAPMAYA ENGEL DEĞİL   "Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spor" projesi kapsamında ilk olarak İstiklal Caddesinde ki Gençlik Merkezi ek binasında bulunan üç katlı antrenman salonlarının geceleri açık olacağı belirtildi. Takım sporları için ise Gümüşlerde bulunan Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu yetişkinlere yönelik sportif turnuvalar için kullanılacak.     SPOR YAPMAK İSTEYEN HERKESE KAPILAR AÇIK   Konu ile ilgili bilgi veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, spor yapmak isteyen herkese kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak, toplumla uyumlu sağlıklı bir şekilde yetişmesinin Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hedefleri arasında olduğunu söyleyen İbanoğlu, projeye olan ilgi ve talebe göre diğer salonlarında uygulamaya açılacağını kaydetti. 

Soğuk kış günlerinde sıcak salon ortamında spor yapmak isteyenler için Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın spor salonları geceleri de hizmet verecek. Proje sadece gençlere değil, yetişkinlere yönelik turnuvaları da içeriyor.

 

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Denizli’de, her yaştan vatandaşın günün her saatinde aktif spor yapması için ilk etapta en az bir spor salonunu 24 saat kullanıma açacak. Öncelikle okul çağındaki çocukların ve gençlerin aileleriyle birlikte spor yapmalarının teşvik edilmesi hedefleniyor. Hafta sonu da dahil akşamları zaman mefhumu gözetmeksizin yetişkinlere yönelik turnuvalar yapılması yönünde çalışmaların olduğu ve gelen taleplere göre turnuva tarihlerin netleşeceği bildirildi. 

 

 

SOĞUK HAVA SPOR YAPMAYA ENGEL DEĞİL

 

"Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spor" projesi kapsamında ilk olarak İstiklal Caddesinde ki Gençlik Merkezi ek binasında bulunan üç katlı antrenman salonlarının geceleri açık olacağı belirtildi. Takım sporları için ise Gümüşlerde bulunan Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu yetişkinlere yönelik sportif turnuvalar için kullanılacak.

 

 

SPOR YAPMAK İSTEYEN HERKESE KAPILAR AÇIK

 

Konu ile ilgili bilgi veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, spor yapmak isteyen herkese kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak, toplumla uyumlu sağlıklı bir şekilde yetişmesinin Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hedefleri arasında olduğunu söyleyen İbanoğlu, projeye olan ilgi ve talebe göre diğer salonlarında uygulamaya açılacağını kaydetti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.