Denizli Starspor : 2 - Sarayköyspor : 8

SPOR 29.01.2019 - 19:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Starspor : 2 - Sarayköyspor : 8

Süper Amatör Lig’in yeni lideri Sarayköyspor Starspor’a adeta gol olup yağdı.   Süper amatör ligde geçen hafta Çal Belediyespor’u 2-0 yenerek liderlik koltuğuna kurulan Sarayköyspor deplasmanda Denizli Starspor’u 8-2 mağlup etti.   Sarayköyspor’un baştan sona üstün bir oyun sergilediği karşılaşmada Sarayköyspor’un gollerini Berk (3), Barış, Djıehoua, Ahmet, Sezer ve Kemal atarken, ev sahibi Starspor’un iki golünü de Birol kaydetti.   Karşılaşma sonrasında Sarayköyspor’da çifte mutluluk yaşandı.Efeler hem rakibini farklı yenmenin mutluluğunu hemde liderliğin keyfi doyasıya yaşadı. Ev sahibi Denizli Starspor’da ise büyük bir üzüntü vardı.   Lider Sarayköyspor gelecek hafta sahasında Kalınkozspor’u konuk edecek. Denizli Starspor ise deplasmanda Bağbaşı Zeytinköyspor’a konuk olacak.  

Süper Amatör Lig’in yeni lideri Sarayköyspor Starspor’a adeta gol olup yağdı.

 

Süper amatör ligde geçen hafta Çal Belediyespor’u 2-0 yenerek liderlik koltuğuna kurulan Sarayköyspor deplasmanda Denizli Starspor’u 8-2 mağlup etti.

 

Sarayköyspor’un baştan sona üstün bir oyun sergilediği karşılaşmada Sarayköyspor’un gollerini Berk (3), Barış, Djıehoua, Ahmet, Sezer ve Kemal atarken, ev sahibi Starspor’un iki golünü de Birol kaydetti.

 

Karşılaşma sonrasında Sarayköyspor’da çifte mutluluk yaşandı.Efeler hem rakibini farklı yenmenin mutluluğunu hemde liderliğin keyfi doyasıya yaşadı. Ev sahibi Denizli Starspor’da ise büyük bir üzüntü vardı.

 

Lider Sarayköyspor gelecek hafta sahasında Kalınkozspor’u konuk edecek. Denizli Starspor ise deplasmanda Bağbaşı Zeytinköyspor’a konuk olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.