Denizli Tarihine Nostaljik Yolculuk

KÜLTÜR 05.04.2017 - 11:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Tarihine Nostaljik Yolculuk

1980 yılından sonra TRT'de yayınlanan 'İl İl Türkiye' programının 36. bölümünde Denizli tanıtılmış.

TRT Arşiv'in hayata girmesiyle birlikte yakın tarihin tozlu sayfaları da gün yüzüne çıktı. Türkiye'de tek kanalın devlet televizyonu TRT'nin olduğu yılları, yeni nesil sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ilgiyle takip ediyor.  Denizli’nin bu eski belgeselinde  Rahmetli Recep Yazıcıoğlu’nun Denizli Valisi iken konuşmasıda gerçekten izleyenleri büyülüyor. Siyah-beyaz görüntülerle Denizli'nin anlatıldığı belgesel, büyük ilgi gördü.   Denizli’ye gelen Cumhuriyet Treni’nde gerçekten mükemmel karşılandığı o eski yıllar TRT tarafından kare kare görüntülenmiş.   Denizli’nin eski yıllara dayanan Denizli taraftarlarının büyük bir çoşku ile maçlara katılması ve 3 büyüklerden olan Fenerbahçe ile yaptığı maçta trt arşivde bulunmakta.   Nostaljik bir Denizli yolculuğuna çıkmak isteyenler için işte o videolar:   http://www.trtarsiv.com/ara?bul=denizli    
1980 yılından sonra TRT'de yayınlanan 'İl İl Türkiye' programının 36. bölümünde Denizli tanıtılmış.

TRT Arşiv'in hayata girmesiyle birlikte yakın tarihin tozlu sayfaları da gün yüzüne çıktı. Türkiye'de tek kanalın devlet televizyonu TRT'nin olduğu yılları, yeni nesil sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ilgiyle takip ediyor. 

Denizli’nin bu eski belgeselinde  Rahmetli Recep Yazıcıoğlu’nun Denizli Valisi iken konuşmasıda gerçekten izleyenleri büyülüyor.

Siyah-beyaz görüntülerle Denizli'nin anlatıldığı belgesel, büyük ilgi gördü.

 

Denizli’ye gelen Cumhuriyet Treni’nde gerçekten mükemmel karşılandığı o eski yıllar TRT tarafından kare kare görüntülenmiş.

 

Denizli’nin eski yıllara dayanan Denizli taraftarlarının büyük bir çoşku ile maçlara katılması ve 3 büyüklerden olan Fenerbahçe ile yaptığı maçta trt arşivde bulunmakta.

 

Nostaljik bir Denizli yolculuğuna çıkmak isteyenler için işte o videolar:

 

http://www.trtarsiv.com/ara?bul=denizli

 

Denizlide Geçmişe Yolculuk

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.