Denizli Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık’ın Anneler Günü Mesajı

DENİZLİ 11.05.2019 - 15:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık’ın Anneler Günü Mesajı

Denizli Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık Anneler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.     Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık yayınladığı mesaj şöyle: "Canından can katarak bizi dünyaya getiren, gözünden sakınarak büyüten değerli varlığımız annelerimiz, bir gün değil her gün başımızın tacıdır. Bir güne değil bir ömre sığmayacak kadar sevgiyi hak eden annelerimiz fedakârlık, sabır, merhamet ve şartsız sevginin sembolüdür.     Şüphesiz ki, onlara olan vefa borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Kaldı ki dünya da anne sevgisinin yerini dolduracak başka bir sevgi de yoktur. Çünkü onlar dünyanın en değerli ve kutsal varlıkları oldukları gibi, onlara layık evlat olmak da bizlerin yerine getireceği en önemli görevdir. Her çocuk annesini mutlu görmek ister. Çünkü annelerin mutluluğu, hem evlatlarının hem de toplumun mutluluğudur. Mutlu ve huzurlu bir toplum için en büyük dileğimiz bütün annelerimizin mutluluğudur.Annelerimizin bu mutlu günlerinde evlatlarını bağrına basamayan, onları kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı tüm şehit annelerimizin her zaman yanındayız. Onlar, yüreğimizde sonsuza kadar yaşayacak kahraman şehitlerimizin bize emanetidir.     Bu duygu ve düşüncelerle, haklarını ne yaparsak yapalım ödeyemeyeceğimiz başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum." dedi.

Denizli Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık Anneler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

 

 

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık yayınladığı mesaj şöyle: "Canından can katarak bizi dünyaya getiren, gözünden sakınarak büyüten değerli varlığımız annelerimiz, bir gün değil her gün başımızın tacıdır. Bir güne değil bir ömre sığmayacak kadar sevgiyi hak eden annelerimiz fedakârlık, sabır, merhamet ve şartsız sevginin sembolüdür.

 

 

Şüphesiz ki, onlara olan vefa borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Kaldı ki dünya da anne sevgisinin yerini dolduracak başka bir sevgi de yoktur. Çünkü onlar dünyanın en değerli ve kutsal varlıkları oldukları gibi, onlara layık evlat olmak da bizlerin yerine getireceği en önemli görevdir. Her çocuk annesini mutlu görmek ister. Çünkü annelerin mutluluğu, hem evlatlarının hem de toplumun mutluluğudur. Mutlu ve huzurlu bir toplum için en büyük dileğimiz bütün annelerimizin mutluluğudur.Annelerimizin bu mutlu günlerinde evlatlarını bağrına basamayan, onları kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı tüm şehit annelerimizin her zaman yanındayız. Onlar, yüreğimizde sonsuza kadar yaşayacak kahraman şehitlerimizin bize emanetidir.

 

 

Bu duygu ve düşüncelerle, haklarını ne yaparsak yapalım ödeyemeyeceğimiz başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.