Denizli Tavas İlçesi'nde 8 Mart etkinliği düzenlendi

DENİZLİ 08.03.2019 - 18:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Tavas İlçesi'nde 8 Mart etkinliği düzenlendi

Denizli Tavas Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması dolayısıyla etkinlik düzenledi.   Denizli Tavas Belediye çalışanları arasında Dart Turnuvasıyla başlayan etkinlikler, ilçe müftülüğünün hazırlamış olduğu programa katılımla devam etti. Kadınlara eşarp hediye edildi.   Kadınların gününü kutlayan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Dinimize, ahlaki ve toplumsal değerlerimize göre kadın başımızın  tacıdır, evimizin, işimizin, aşımızın tadıdır, tuzudur. Gerek evimizde olsun, işimizde olsun hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadın baş tacıdır, emanettir ve öylede kalmalıdır. Kadınlarımızın karşılaştığı sorunların, esasen tüm toplumun meselesi olduğu, dolayısıyla çözümlerin de ortak bir anlayışla üretilebileceği unutulmamalıdır. Kadınlarımıza verdiğimiz değeri sadece 8 Mart'la sınırlandırmamalıyız. Biz üzerimizdeki sorumluluğun idraki içindeyiz. Dünyanın en ekonomik enerjisi tebessümü kadınlarımızın  yüzünden eksilmesin. Gönlümüzde her zaman müstesna bir yere sahip  olan, varlıklarıyla onurlandığımız; huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olan, hayatın her alanında fedakarlığı,  üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizin mimarları olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar; sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum” ifadelerini kullandı.   Etkinlik Dart Turnuvasında başarı gösterenlere hediye verilmesiyle son buldu. Turnuvada başarılı olanlar ödüllerini Belediye Başkan Yardımcısı Osman Hıra’nın elinden aldı.

Denizli Tavas Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması dolayısıyla etkinlik düzenledi.

 

Denizli Tavas Belediye çalışanları arasında Dart Turnuvasıyla başlayan etkinlikler, ilçe müftülüğünün hazırlamış olduğu programa katılımla devam etti. Kadınlara eşarp hediye edildi.

 

Kadınların gününü kutlayan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Dinimize, ahlaki ve toplumsal değerlerimize göre kadın başımızın  tacıdır, evimizin, işimizin, aşımızın tadıdır, tuzudur. Gerek evimizde olsun, işimizde olsun hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadın baş tacıdır, emanettir ve öylede kalmalıdır. Kadınlarımızın karşılaştığı sorunların, esasen tüm toplumun meselesi olduğu, dolayısıyla çözümlerin de ortak bir anlayışla üretilebileceği unutulmamalıdır. Kadınlarımıza verdiğimiz değeri sadece 8 Mart'la sınırlandırmamalıyız. Biz üzerimizdeki sorumluluğun idraki içindeyiz. Dünyanın en ekonomik enerjisi tebessümü kadınlarımızın  yüzünden eksilmesin. Gönlümüzde her zaman müstesna bir yere sahip  olan, varlıklarıyla onurlandığımız; huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olan, hayatın her alanında fedakarlığı,  üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizin mimarları olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar; sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Etkinlik Dart Turnuvasında başarı gösterenlere hediye verilmesiyle son buldu. Turnuvada başarılı olanlar ödüllerini Belediye Başkan Yardımcısı Osman Hıra’nın elinden aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.