Denizli Tavas İlçesi'nde Şok İntihar

DENİZLİ 11.02.2019 - 15:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Tavas İlçesi'nde Şok İntihar

Denizli'nin Tavas İlçesi'nde yalnız yaşayan 58 yaşındaki adam evinde ölü olarak bulundu. Eşinin vefatından sonra canına kıyarak intihar etti.     Edinilen bilgiye göre, Tavas İlçesi'ne bağlı Vakıf Mahallesi'nde yalnız olarak yaşan 58 yaşında ki Ömer Güzelkabakçı evinde ölü olarak bulundu.   Olay sonrası bölgeye sevk edilen sağlık ve polis ekipleri Güzelkabakçı’nın cansız bedeni ile karşılaştı. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu Güzelkabakçı’nın öldüğünü tespit etti. Ömer Güzelkabakçı’nın evinde yalnız yaşadığı ve eşinin daha önce vefat ettiği öğrenildi. İddialara göre, eşinin ölümünden sonra evine gitmek istemediği ve eşini çok özlediğini söylediği ifade edildi. Güzelkabakçı’nın  2 çocuğunun olduğu öğrenildi.   Ömer Güzelkabakçı’nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.     Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli'nin Tavas İlçesi'nde yalnız yaşayan 58 yaşındaki adam evinde ölü olarak bulundu. Eşinin vefatından sonra canına kıyarak intihar etti.

 

 

Edinilen bilgiye göre, Tavas İlçesi'ne bağlı Vakıf Mahallesi'nde yalnız olarak yaşan 58 yaşında ki Ömer Güzelkabakçı evinde ölü olarak bulundu.

 

Olay sonrası bölgeye sevk edilen sağlık ve polis ekipleri Güzelkabakçı’nın cansız bedeni ile karşılaştı. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu Güzelkabakçı’nın öldüğünü tespit etti. Ömer Güzelkabakçı’nın evinde yalnız yaşadığı ve eşinin daha önce vefat ettiği öğrenildi. İddialara göre, eşinin ölümünden sonra evine gitmek istemediği ve eşini çok özlediğini söylediği ifade edildi. Güzelkabakçı’nın  2 çocuğunun olduğu öğrenildi.

 

Ömer Güzelkabakçı’nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

 

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
KONUK KALEM- DTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.