Denizli Tavas İlçesinde 54 yaşındaki adam yatağında ölü bulundu

ASAYİŞ 04.08.2019 - 16:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Tavas İlçesinde 54 yaşındaki adam yatağında ölü bulundu

Denizli’nin Tavas İlçesinde yaşayan 54 yaşındaki Adem Ataman yatağında ölü olarak bulundu.    Denizli'nin Tavas ilçesi, Kızılca Mahallesi’nde ailesi ile birlikte yaşayan evli ve 3 çocuk babası olan Adem Ataman bu sabah saatlerinde yatağından kalkmayınca ve uyuduğunu düşünen ailesi odaya girdi. Hareketsiz bir şekilde yattığını gören ailesi Ataman’ı uyandırmak istedi ve uyandırmakta başarılı olunmadı. Ailenin yardım çağrısı üzerine eve gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrol ile Ataman’ın öldüğünü belirlendi. Vücudunda kesici ve delici yara izi bulunmayan Ataman’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Tavas İlçesi Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Ataman’ın kalp krizinden öldüğü sanılırken Salı günü büyük oğlu Uğur Ataman’ın düğünü olduğu öğrenildi. Ataman'ın ölüm nedeni belirlendikten sonra Tavas ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Denizli’nin Tavas İlçesinde yaşayan 54 yaşındaki Adem Ataman yatağında ölü olarak bulundu. 

 

Denizli'nin Tavas ilçesi, Kızılca Mahallesi’nde ailesi ile birlikte yaşayan evli ve 3 çocuk babası olan Adem Ataman bu sabah saatlerinde yatağından kalkmayınca ve uyuduğunu düşünen ailesi odaya girdi. Hareketsiz bir şekilde yattığını gören ailesi Ataman’ı uyandırmak istedi ve uyandırmakta başarılı olunmadı. Ailenin yardım çağrısı üzerine eve gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrol ile Ataman’ın öldüğünü belirlendi. Vücudunda kesici ve delici yara izi bulunmayan Ataman’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Tavas İlçesi Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Ataman’ın kalp krizinden öldüğü sanılırken Salı günü büyük oğlu Uğur Ataman’ın düğünü olduğu öğrenildi. Ataman'ın ölüm nedeni belirlendikten sonra Tavas ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.