Denizli Tavas Kaymakamı Öztürk koltuğunu Ayşenaz'a devretti

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2019 - 19:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Tavas Kaymakamı Öztürk koltuğunu Ayşenaz'a devretti

Denizli Tavas İlçe Kaymakamı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Recep Öztürk temsili olarak koltuğunu dördüncü sınıf öğrencisi Ayşenaz Kürklü’ye bıraktı.    Denizli Tavas Hakimiyet İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Öztürk’ü ziyaret etti. Öğrenciler ile bir süre sohbet eden Öztürk, ardından koltuğunu temsili olarak 10 yaşındaki Kürklü’ye bıraktı. Kürklü ardından Öztürk’den Kaymakamlığın görev yetkileri hakkında bilgiler aldı.  Etkinlik çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.   

Denizli Tavas İlçe Kaymakamı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Recep Öztürk temsili olarak koltuğunu dördüncü sınıf öğrencisi Ayşenaz Kürklü’ye bıraktı. 

 


Denizli Tavas Hakimiyet İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Öztürk’ü ziyaret etti. Öğrenciler ile bir süre sohbet eden Öztürk, ardından koltuğunu temsili olarak 10 yaşındaki Kürklü’ye bıraktı. Kürklü ardından Öztürk’den Kaymakamlığın görev yetkileri hakkında bilgiler aldı. 
Etkinlik çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.