Denizli Tavas ve Acıpayam'lı Gençlere Hokey Tanıtıldı

SPOR 08.03.2017 - 10:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Tavas ve Acıpayam'lı Gençlere Hokey Tanıtıldı

Hokey Milli Takım Antrenörü Serkan Şen ve beraberinde getirdiği beş milli sporcu Kızılcabölük ve Acıpayamlı gençlere hokeyi tanıttı.

Hokey Federasyonu Denizli Temsilciliği görevine geçtiğimiz günlerde atanan Kızılcabölük Hanife Ahmet Paralı Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Muhsin Çayan, hokey sporuyla ilgili çalışmalara hızlı başladı.       MİLLİ SPORCULAR KIZILCABÖLÜK’TE   Hokey U21 Milli Takım Antrenörü Serkan Şen’i görev yaptığı ilçeye davet eden Çayan, Antrenör Şen ve 5 milli sporcuyla hokey sporunu tanıtma şansı buldu. 03 Mart Cuma günü Kızılcabölük’te okul yerleşkesi içinde bulunan halı sahada toplanan gençler, işin uzmanlarından hokeyin inceliklerini ve kurallarını öğrendi. Sahada pratik yapan gençler, milli sporcularla birlikte karma takım oluşturup gösteri müsabakası yaptı.     “HOKEYE İLGİ ARTIYOR”   Federasyon Temsilcisi Muhsin Çayan, hokeyin dünyada bazı ülkelerde en popüler spor branşları arasında yer aldığını, Türkiye’de de ilginin her geçen gün arttığını belirtti. Denizli’de de bu sporun bilinirliğini artırmak istediklerini kaydeden Çayan, Milli takım antrenörü ve sporcuların davetlerini kırmayıp ilçeye kadar gelerek hokey adına farkındalık oluşturduklarını, bunda emeği geçen ve kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.       HOKEY NASIL OYNANIYOR?   Hokey oyunun genel amacı, sopaları ustaca kullanarak topun rakip kaleye sokulması olarak özetlenebilir. Çim hokeyi, buz üzerinde buz hokeyi, pist üzerinde yol hokeyi ve havuz içerisinde sualtı hokeyi olmak üzere dört değişik türü olan hokeyde, oyunun oynandığı alanın özelliğine göre kurallar birbirinden ayrılıyor.  
Hokey Milli Takım Antrenörü Serkan Şen ve beraberinde getirdiği beş milli sporcu Kızılcabölük ve Acıpayamlı gençlere hokeyi tanıttı.

Hokey Federasyonu Denizli Temsilciliği görevine geçtiğimiz günlerde atanan Kızılcabölük Hanife Ahmet Paralı Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Muhsin Çayan, hokey sporuyla ilgili çalışmalara hızlı başladı.

 

 

 

MİLLİ SPORCULAR KIZILCABÖLÜK’TE

 

Hokey U21 Milli Takım Antrenörü Serkan Şen’i görev yaptığı ilçeye davet eden Çayan, Antrenör Şen ve 5 milli sporcuyla hokey sporunu tanıtma şansı buldu. 03 Mart Cuma günü Kızılcabölük’te okul yerleşkesi içinde bulunan halı sahada toplanan gençler, işin uzmanlarından hokeyin inceliklerini ve kurallarını öğrendi. Sahada pratik yapan gençler, milli sporcularla birlikte karma takım oluşturup gösteri müsabakası yaptı.

 

 

“HOKEYE İLGİ ARTIYOR”

 

Federasyon Temsilcisi Muhsin Çayan, hokeyin dünyada bazı ülkelerde en popüler spor branşları arasında yer aldığını, Türkiye’de de ilginin her geçen gün arttığını belirtti. Denizli’de de bu sporun bilinirliğini artırmak istediklerini kaydeden Çayan, Milli takım antrenörü ve sporcuların davetlerini kırmayıp ilçeye kadar gelerek hokey adına farkındalık oluşturduklarını, bunda emeği geçen ve kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

 

 

 

HOKEY NASIL OYNANIYOR?

 

Hokey oyunun genel amacı, sopaları ustaca kullanarak topun rakip kaleye sokulması olarak özetlenebilir. Çim hokeyi, buz üzerinde buz hokeyi, pist üzerinde yol hokeyi ve havuz içerisinde sualtı hokeyi olmak üzere dört değişik türü olan hokeyde, oyunun oynandığı alanın özelliğine göre kurallar birbirinden ayrılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.