Denizli Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi'ne yeni bir katkı

DENİZLİ 26.02.2019 - 16:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi'ne yeni bir katkı

Denizli Tavas İlçesi'nde Hayırsever Prof. Dr. Veli Çobankara tarafından anne ve babası Güllü - Kadir Çobankara adına yaptırılan, Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi’ndeki Sınıf Laboratuvarı açılışı Vali Hasan Karahan’ın katıldığı törenle gerçekleştirildi.     Denizli Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen törene; Vali Hasan Karahan, Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Hayırsever Prof. Dr. Veli Çobankara ve eşi Mesrure Çobankara, öğretmen ve öğrenciler katıldı.   Törende Denizli’nin hayırseverlik alanında Türkiye’ye örnek olduğunu ifade eden Vali Hasan Karahan; “ Büyüme, kalkınma, gelişme hepsi eğitimle olur. Bunun da en güzel yolu eğitimle ilgili paydaşların bu işe şevkle sarılmasıdır. Denizli bu konuda örnek bir şehir. Bunun için Denizlili hemşerilerimi bir kez daha kutluyorum. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün öncülüğünde başlatılan 50 Okula 50 Laboratuvar kampanyası kapsamında Hayırseverimiz ile protokol imzaladık ve kısa bir süre sonra da açılışını yapıyoruz. Hayırseverimizin kendisi de bu sıralardan geçti bu bölgenin evladı.  Bilimsel faaliyetlerin dayanağı deneydir, deneyinde yeri laboratuvardır. Bu konuda tabii ki eksikliklerimiz var, bu eksikliklerimizi de bu tür kampanyalar ile tamamlayacağız. Öğrenmenin en etkili yolu deneyerek, yaparak, yaşayarak öğrenmektir. Laboratuvarlarımız bu konuda büyük katkı sağlayacaktır. Hayırseverimiz ve ailesine eğitimi katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.     Konuşmaların ardından Hayırseverimize eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ederek plaket veren Vali Hasan Karahan açılışı yapılan laboratuvarı gezerek öğrenci ve öğretmenler tarafından yapılan deneyler hakkında bilgi aldı.Daha sonra Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi’ndeki öğretmenler ile bir araya gelerek sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çekildi.  

Denizli Tavas İlçesi'nde Hayırsever Prof. Dr. Veli Çobankara tarafından anne ve babası Güllü - Kadir Çobankara adına yaptırılan, Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi’ndeki Sınıf Laboratuvarı açılışı Vali Hasan Karahan’ın katıldığı törenle gerçekleştirildi.

 

 

Denizli Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen törene; Vali Hasan Karahan, Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Hayırsever Prof. Dr. Veli Çobankara ve eşi Mesrure Çobankara, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

Törende Denizli’nin hayırseverlik alanında Türkiye’ye örnek olduğunu ifade eden Vali Hasan Karahan; “ Büyüme, kalkınma, gelişme hepsi eğitimle olur. Bunun da en güzel yolu eğitimle ilgili paydaşların bu işe şevkle sarılmasıdır. Denizli bu konuda örnek bir şehir. Bunun için Denizlili hemşerilerimi bir kez daha kutluyorum. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün öncülüğünde başlatılan 50 Okula 50 Laboratuvar kampanyası kapsamında Hayırseverimiz ile protokol imzaladık ve kısa bir süre sonra da açılışını yapıyoruz. Hayırseverimizin kendisi de bu sıralardan geçti bu bölgenin evladı.  Bilimsel faaliyetlerin dayanağı deneydir, deneyinde yeri laboratuvardır. Bu konuda tabii ki eksikliklerimiz var, bu eksikliklerimizi de bu tür kampanyalar ile tamamlayacağız. Öğrenmenin en etkili yolu deneyerek, yaparak, yaşayarak öğrenmektir. Laboratuvarlarımız bu konuda büyük katkı sağlayacaktır. Hayırseverimiz ve ailesine eğitimi katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

Konuşmaların ardından Hayırseverimize eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ederek plaket veren Vali Hasan Karahan açılışı yapılan laboratuvarı gezerek öğrenci ve öğretmenler tarafından yapılan deneyler hakkında bilgi aldı.Daha sonra Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi’ndeki öğretmenler ile bir araya gelerek sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.