Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylasına Çıkacaklar Dikkat!

DENİZLİ 24.01.2019 - 11:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylasına Çıkacaklar Dikkat!

Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'na bugün çıkacaklara kötü haber.     Denizli'de Meteoroloji Müdürlüğü tarafından yapılan fırtına uyarısı şehir içinde ve yüksek rakımlı bölgelerde etkisini göstermeye başladı. Denizli Teleferik seferlerinin öğlen saat 12.00'a kadar kapalı kalacağı belirtildi. Hava durumuna bağlı olarak, rüzgarın azalmasıyla birlikte tekrardan seferlerin başlayacağı belirtildi.  

Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'na bugün çıkacaklara kötü haber.

 

 

Denizli'de Meteoroloji Müdürlüğü tarafından yapılan fırtına uyarısı şehir içinde ve yüksek rakımlı bölgelerde etkisini göstermeye başladı. Denizli Teleferik seferlerinin öğlen saat 12.00'a kadar kapalı kalacağı belirtildi. Hava durumuna bağlı olarak, rüzgarın azalmasıyla birlikte tekrardan seferlerin başlayacağı belirtildi.

 

denizli teleferik/denizli haber/denizli haberleri/haber denizli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.